Humidor Kockás

Humidor Kockás


77 434 Ft

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: 2-5 munkanapon belül elérhető

Mennyiség

Manapság rengeteg különböző stílusú párásító van a piacon, így nehezebb, mint valaha, hogy kiválogasd őket, hogy megtaláld a számodra megfelelőt. Az Angelo's humidorok mögött álló emberek azonban mindent megtesznek azért, hogy megkönnyítsék a dolgot azzal, hogy stílusos, mégis funkcionális lehetőségeket kínálnak. Talán egyik sem olyan egyedi, mint az Angelo Humidor Checkered.

Ennek a humidornak a modern megjelenése olyan látványossággá teszi, amely teljesen új szintre emeli a sikkességet bármelyik szobában vagy irodában. Az szövött minta futurisztikus, szinte háromdimenziós megjelenést eredményez, amely biztosan mosolyt csal az arcára, valahányszor egy szivarért nyúl.

Az aranyszínű zár és kulcskészlet jól illeszkedik az aranyszínű négyszögletes zsanérokhoz, hogy különlegessé tegye a humidor hangulatát. A hozzá illő arany párásító és digitális higrométer teszi teljessé a megjelenést, miközben hatékony páratartalom-szabályozást biztosít nagyjából 50-70 szivar számára. A fedélhez bőven van hely a készülékek rögzítéséhez, valamint a közepes méretű humidorokhoz optimalizált elektronikus párásító rendszerek hozzáadásához.

Az Angelo Humidor Checkered egy lenyűgöző alkotás, amely csodálatosan modern stílust kínál minden olyan személyiséggel, amelyet egy kiváló minőségű szivaros humidortól elvárhat. Emelje fel a szivarozás élményét, és adja hozzá ezt az Angelo humidort a szivarhelyiségéhez.

Nedvességmérővel felszerelt:
igen
Hossz:
355 mm
Magasság:
140 mm
Mélység:
230 mm
Termékazonosító:
920029
EAN kód:
4054184046749

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt