HF R Utazó Humidor 10 Szivarhoz Piros

HF R Utazó Humidor 10 Szivarhoz Piros


80 171 Ft

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Elfogyott

Mennyiség

Az aktív szivarrajongók számára frusztráló lehet, hogy a piacon nincsenek minőségi utazó szivartokok, amelyek megbízható párásítást és végtelen stílust kínálnak. A Hf Barcelona fantasztikus megoldást kínál. A Hf Barcelona Travel10 Travel Humidor Red utazó humidorral mindkét világ legjobbját megkaphatja.

A magával ragadó piros külső szénszálas és krómozott részletekkel olyan jellegzetes megjelenést biztosít, amely büszkeséggel tölti majd el, bárhová is megy. Az utazó humidoregyszerű, mégis elegáns kialakítása mágneses zárófedéllel rendelkezik, amely biztonságosan a helyén tartja a tartalmát, amíg ki nem nyitja. Ha felhúzza a fedelet, egy okoume fából készült tálcát fedezhet fel, amely nem változtatja meg a szivarok ízét vagy illatát.

A szivarok számára kialakított tíz különálló nyílással szinte bármilyen szabványos méretű szivar szállítására alkalmas, legfeljebb 190 mm, azaz alig 7,5 hüvelyk hosszúságig. Egy további nyílásban egy párásítót helyezhet el, amely a szivarok egyenletes páratartalmát biztosítja az egész utazás során. Szükség szerint adjon hozzá desztillált vizet, és biztos lehet benne, hogy szivarjai mindig készen állnak majd a bevetésre.

A Hf Barcelona Travel10 Travel Humidor Red megszabadítja Önt attól, hogy döntenie kelljen a stílus és a funkció között, lehetővé téve, hogy a szivarokat a lehető legteljesebben élvezze, függetlenül az időtől és a helytől. Ez mindenki számára győzelem.
Kapacitása maximum 10 corona szivar.


Számoljon Online milyen sok Elférnek a kedvenc szivarok a humidorba
Nedvességmérővel felszerelt:
nem
Nedvességmérő:
Egyik sem
Lakat és kulcs a humidor lezárásához:
nem
Anyag:
Bőr, Fa
Méretek:
50 mm x 220 mm x 300 mm
Súly:
1300 g
Szín:
Piros
EAN kód:
4251886116330

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt