kép 2  kép 3  kép 4
Habanos Cigar gauge szivaros doboz

Habanos Cigar gauge szivaros doboz


5,0 (1 Értékelés)
39,00 €

Elérhetőség: Elfogyott

Mennyiség


Vitolario de Habanos - Kubai szivar útmutatóMerüljön el a kubai szivarok autentikus világában: Vitolario de Habanos - a kubai szivarok végső útmutatója Ez az egyedülálló termék igazi kincsesbányaként szolgál a szivarrajongók számára, mivel átfogóan bemutatja a Kubában valaha gyártott összes szivarformátumot.

Főbb jellemzők:
  • **Kubai szivarkalauz:** A Vitolario de Habanos lenyűgöző, életnagyságú rajongói bemutatót tartalmaz minden létező szivarformátumról. Fedezze fel a formátumok sokszínűségét, és nyerjen vizuális betekintést a kubai szivarok gazdag választékába.


  • **Márkanevek és történelem:** A részletes illusztrációk mellett a Vitolario a megfelelő márkaneveket is tartalmazza. Tudjon meg többet azokról a hagyományokról és szenvedélyekről, amelyek minden egyes szivart egyedivé tesznek.


  • **Gyártási stílus:** Részletes információk az egyes szivarok gyártási stílusáról. Fedezze fel, hogy 100%-ban kézzel sodort vagy részben géppel készültek-e. Betekintést nyerhet az egyes szivarok mögött álló művészetbe és kézművességbe.


  • **Történelmi részleteket tartalmazó szórólapok:** Minden kubai szivar márkához tartozik egy informatív, történelmi részleteket bemutató szórólap (Ezek a szövegek spanyolul vannak). Merüljön el a magával ragadó háttértörténetekben és anekdotákban, amelyek minden egyes márkát egyedi élménnyé tesznek.


  • **Erősségi osztályozás:** Tudja meg, hogy mely szivarok illeszkednek az Ön által preferált erősséghez. A Vitolario de Habanos átfogó erősségi besorolást kínál az összes kubai szivar márkához, ami segít Önnek az ízlése alapján a tökéletes választásban.


  • **Gyűrűméret:** Tökéletesítse ismereteit a gyűrűmérővel, amely lehetővé teszi, hogy pontosan megmérje a szivarok átmérőjét. Nélkülözhetetlen eszköz az ínyencek és azzá válni vágyók számára.Fedezze fel a kubai dohány titkait és lenyűgöző sokszínűségét a Vitolario de Habanos segítségével - kötelező darab a szivarrajongók, gyűjtők és mindenki számára, aki a szivarok világát teljes pompájában szeretné megismerni.


Modell:
6999640
Hossz:
275 mm
Szélesség:
40 mm
Height:
30
Szín:
Fekete
Márka:
Habanos
EAN kód:
4038305999640

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (1 Értékelés)
 100% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 17 Mar 2024