kép 2  kép 3  kép 4  kép 5 kép 8
kép 8

Gáz utántöltő adapter S.T. Dupont Ligne 1, Ligne 2, Gatsby öngyújtókhoz


5,0 (4 Értékelések)
7,90 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Tapasztalja meg a kényelmes és költséghatékony megoldást a kiváló S.T. Dupont Ligne 2, Ligne 1 vagy Gatsby öngyújtóinak könnyed újratöltésére - a kiváló minőségű gázpalack adapterünkkel! Ezt az adaptert úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen a hagyományos gázpalackokhoz, így könnyedén és precízen töltheti fel Ligne 2 öngyújtóját, anélkül, hogy drága és speciális gázpatronokra lenne szüksége.


Sokoldalú gázpalack-adapterünket gondosan megmunkáltuk, hogy tökéletesen illeszkedjen a különböző gázpalackokhoz, így biztosítva a palackról az öngyújtóra való zökkenőmentes átmenetet. Mostantól pillanatok alatt újratöltheti S.T. Dupont öngyújtóját anélkül, hogy értékes gázt pazarolna.


A kiváló minőségű fémből készült adapter tartós és megbízható. Könnyű kezelhetősége lehetővé teszi, hogy kényelmesen fel- és levehesse, és kompakt méretének köszönhetően bárhová magával viheti, hogy útközben is feltölthesse öngyújtóját.


Megértjük, hogy az S.T. Dupont eredeti gázpatronjait kifejezetten a különböző öngyújtómodellekhez tervezték, és költséges lehet a folyamatos cseréjük. Gáztartály-adapterünk költséghatékony alternatívát kínál Önnek a minőség rovására menő kompromisszumok nélkül. Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a terméket nem az S.T. Dupont gyártja vagy engedélyezi, de kifejezetten azért terveztük, hogy kényelmes és egyszerű módot biztosítsunk Önnek a Ligne 2 öngyújtók újratöltésére.


Fedezze fel az S.T. Dupont öngyújtó újratöltésének szabadságát és rugalmasságát bárhol a hagyományos gázpalackokkal, miközben továbbra is élvezheti öngyújtója egyedülálló minőségét és eleganciáját. Tapasztalja meg az S.T. Dupont Ligne 2 öngyújtók újratöltésének legegyszerűbb módját!

Modell:
10524
Anyag:
Fém
Hossz:
18 mm
Szélesség:
5 mm
Súly:
2 g
Szín:
Arany
EAN kód:
4260128729122

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (4 Értékelések)
 100% (4 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 22 May 2024
 13 May 2024
 22 Mar 2024
 07 Dec 2023