kép 2  kép 3  kép 4  kép 5
IM Corona pipagyújtó Old Boy króm csíkok

IM Corona pipagyújtó Old Boy króm csíkok


-11% Kedvezmény
150,00 €
169,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: 2-5 munkanapon belül elérhető

Mennyiség


IM Corona pipagyújtó ezüst csíkokban
Emelje pipázási élményét az IM Corona pipagyújtóval, amely kifinomult ezüst csíkos dizájnnal rendelkezik. Ez a precízen és klasszikus esztétikával készült öngyújtó tökéletes társ az igényes pipázók számára.


Klasszikus tűzköves kerékgyújtásAz IM Corona pipagyújtó időtálló tűzköves kerékgyújtással rendelkezik, amely hagyományos és megbízható gyújtási módszert biztosít. Tapasztalja meg a nosztalgikus bájt, amikor ezzel a klasszikus mechanizmussal gyújtja meg pipáját.


Állítható láng az aljánSzabja a lángot könnyedén a kívánt intenzitáshoz. Az öngyújtó alján található állítható lángszabályzó lehetővé teszi, hogy testre szabja a dohányzás élményét, és minden alkalommal tökéletes lángot kapjon.


Újratölthető kialakításAz IM Corona pipagyújtót a fenntarthatóság és a hosszú távú használat érdekében tervezték. Könnyedén újratöltheti az öngyújtót
annak érdekében, hogy mindig megbízható láng álljon rendelkezésére, készen arra, hogy fokozza a pipázás élvezetét.


Beépített és eltávolítható pipatömködőA kényelem és a funkcionalitás találkozik a beépített és eltávolítható pipatömködőben. Ez az átgondolt kiegészítés lehetővé teszi, hogy könnyedén előkészíthesse és karbantarthassa pipáját, biztosítva a zökkenőmentes és élvezetes dohányzási élményt.


Védő gyújtósapkaVédje öngyújtóját a gyújtószerkezethez mellékelt védősapkával. Ez a funkció biztosítja, hogy az IM Corona pipagyújtója por- és törmelékmentes maradjon, amikor nincs használatban, garantálja a megbízható és tiszta gyújtást minden alkalommal.


Az IM CoronárólAz IM Corona gazdag örökséggel rendelkezik a kiváló minőségű pipagyújtók készítésében 1933 óta. A kiválóság iránti elkötelezettségéről híres IM Corona öngyújtókat világszerte nagyra értékelik a pipázás szerelmesei. A hagyományos kézművesség és a modern innováció kombinációja minden egyes darabon nyilvánvaló, ami az IM Coronát megbízható névvé teszi az iparágban.Dobja fel pipázási rituáléját az IM Corona pipagyújtóval, ezüst csíkos kivitelben, ahol a klasszikus dizájn és a funkcionalitás találkozik a kiváló pipázási élmény érdekében.Modell:
10749
Lángok száma:
1
Üzemanyag:
Butángáz
Hossz:
65 mm
Szélesség:
30 mm
Magasság:
13 mm
Súly:
78 g
Szín:
Ezüst
Márka:
IM Corona
EAN kód:
4251582702486

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt