Flask with Leather/Plaid Cover

Flaska Bőr- / Gyapjúborítással


5,0 (2 Értékelések)
11 596 Ft

Elérhetőség: Elfogyott

Mennyiség

A csípőflaskák az évek során sok szivarrajongó kedvenc választása volt, mivel lehetőséget nyújtanak arra, hogy útközben is élvezhessünk egy kis italt. Nagyszerű választás azok számára, akik kedvenc italukat egy jó szivarral együtt szeretnék élvezni, ez a Flask with Leather/Plaid Cover.

Ez a jóképű flaska vonzó többszínű kockás mintával van borítva, amelyhez varrott barna bőr ékezetek csatlakoznak. A polírozott rozsdamentes acél a tetején és az alján befejezi a szemet gyönyörködtető megjelenést. Tökéletes bármilyen alkalomra, legyen szó golfpályáról, kempingezésről, esküvőről vagy baráti összejövetelekről az udvaron.

A 240 ml-es, ez a görbe csípőflaska rengeteg ízletes finomsággal látja el, bárhová is megy. A whiskytől és a rumtól kezdve a pálinkán át a ginig vagy bármely más kedvencéig biztosan jó kedvre derülsz. Még egy kupakmentő is van, amely a kupakot a flaskához rögzíti, hogy útközben ne tévedjen el.

A bőr/pléd borítású flaska a nosztalgikus régi világ jellegét ötvözi a modern eleganciával, így ideális választás szinte bármilyen környezetbe. Ez a flaska nagyszerű ajándékötlet minden szivarbarátnak, aki élvezi a pikáns italokat.

EAN kód:
4260384977022
Termékazonosító:
8070
Készült:
Rozsdamentes acél

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (2 Értékelések)
 100% (2 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 05 May 2020
 16 Sep 2017