kép 2  kép 3  kép 4  kép 5
Davidoff Jetflame öngyújtó palládium fekete

Davidoff Jetflame öngyújtó palládium fekete


-10% Kedvezmény
319,00 €
355,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Átmenetileg nincs raktáron. Nincs ismert szállítási határidő.

Mennyiség

Fedezze fel az igényes dohányosok tökéletes kiegészítőjét - a Davidoff Jetflame Feuerzeug Palladiumot elegáns fekete színben. Ez a kiváló öngyújtó nemcsak a kézművesség remekműve, hanem a híres Davidoff ház és a francia luxusmárka, az S.T. Dupont exkluzív együttműködésének eredménye is.

A Davidoff Jetflame Feuerzeug Palladium lenyűgöző teljesítményével és elegáns kialakításával fogja lenyűgözni Önt. Erőteljes sugárlánggal van felszerelve, amely még kedvezőtlen körülmények között is megbízható és pontos gyújtást tesz lehetővé. Akár kedvenc szivarját, akár bármi mást szeretne meggyújtani, ez az öngyújtó tökéletes lángot biztosít az optimális dohányzási élményhez.

Az öngyújtó kiváló minőségű kivitelezése nemcsak teljesítményében, hanem megjelenésében is tükröződik. Az öngyújtó elegáns fekete kivitelben, és kiváló csomagolásban kerül forgalomba, amely hangsúlyozza a termék luxusminőségét. Emellett egy stílusos bőrtokot is mellékeltek hozzá, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan tárolja az öngyújtót, és bárhová magával vigye.

Egy másik praktikus funkció az átlátszó gázszintjelző, amely lehetővé teszi, hogy mindig szemmel tarthassa a gázkészletet. Így mindig jól felkészült, és időben újratöltheti az öngyújtót, hogy biztosítsa a megszakítás nélküli dohányzás élvezetét.

A Davidoff Jetflame Feuerzeug Palladium fekete színben a tökéletes kiegészítő a szivarrajongók számára, akik a legmagasabb minőségi és esztétikai követelményeket támasztják. Tapasztalja meg az időtlen design és a csúcstechnológia ötvözetét egy olyan öngyújtóban, amely a tökéletesség csúcsát képviseli. Fektessen be ebbe a remekműbe, és fokozza a dohányzás élményét egy csipetnyi luxussal és eleganciával.

Modell:
50687
Láng típus:
Jet láng
Lángok száma:
1
Üzemanyag:
Butángáz
Gázszint ablak:
igen
Méretek:
62 mm x 32 mm x 12 mm
Súly:
89 g
Szín:
Fekete, Ezüst
Márka:
Davidoff
EAN kód:
7623500183382
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt