Davidoff Hamutartó Kerek Kerámia

Davidoff Hamutartó Kerek Kerámia


5,0 (2 Értékelések)
115,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Újra elérhető 2-6 hét múlva

Mennyiség

A genfi Davidoff a szivarvilág egyik legtekintélyesebb neve, amely olyan luxus szivaros kiegészítőket kínál, amelyek a szivarrajongók számára mindenütt a végső díjjá váltak. Azok számára, akik egy csipetnyi eleganciát szeretnének adni szivarozó helyükhöz, a Davidoff a Davidoff Porcelain Ashtray Round 1 Cigar terméket kínálja.

A Davidoff a francia porcelán egyik legelismertebb forgalmazójához, Limoges-hoz fordult, hogy megalkossa ezt a jól megmunkált kincset. A ragyogó fehér porcelán kiemelkedővé teszi a kerek hamutartót, és lenyűgöző hátteret biztosít a kifinomult, modern dizájnnak, amely váltakozó vonalakkal, valamint ízlésesen elhelyezett Davidoff logóval rendelkezik.

A tartó elég széles ahhoz, hogy szinte bármilyen méretű szivar elférjen benne, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen és könnyedén pihentesse szivarját. A hamutartó mély táljának köszönhetően kisebb az esélye annak, hogy a hamu felhalmozódjon és zavarja a szivarját, miközben az pihen. A nagyobb tál segít megakadályozni azt is, hogy a hamut a huzatos beltéri helyiségekben vagy kültéren a szél szétfújja.

A formát és a funkciót tökéletesen ötvöző porcelán hamutartó a Davidoff jellegzetes darabja, és kiváló választás minden szivarrajongó számára, aki a legjobb szivar hamutartót szeretné. Emelje a szivarozás élményét még ma ezzel a gyönyörűen megtervezett hamutartóval.

Típus:
Szivar hamutartó
Anyag:
Kerámiai
Szín:
Fehér
Márka:
Zino Davidoff
Termékazonosító:
51000270
EAN kód:
7623500312348

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (2 Értékelések)
 100% (2 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 19 Dec 2023
 31 Dec 2019