Davidoff Escurio Kisméretű Szivartartó

Davidoff Escurio Kisméretű Szivartartó


5,0 (1 Értékelés)
110,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: 2-5 munkanapon belül elérhető

Mennyiség

A genfi Davidoff Escurio sorozat Brazília dohánytermesztési örökségét ünnepli, és a finom szivarok katalógusának kiegészítésére a Davidoff egy sor hozzá illő kiegészítőt hozott létre, hogy tovább fokozza az Escurio élményt. Az egyik közönségkedvenc a Davidoff Escurio Cigar Case Small.

A gyönyörű tok luxus bivalybőrből készült, külső része mélyen texturált fekete bőrből. A belső részt pedig az Escurio sorozat vibráló színei, a sárga és a zöld minták díszítik. Mindez együtt egy elegáns, mégis teljesen modern megjelenést eredményez, amely a szivarrajongók széles közönségének tetszeni fog.

A tok két rövidebb szivar, például a Davidoff Escurio Petit Robusto, 82 x 50 mm-es szivarok befogadására tervezett mérettel rendelkezik. Ezzel az egyedülálló mérettel nem kell bajlódnia a túl nagy tokban mozgó szivarok okozta károkkal.

A Davidoff Escurio Cigar Case Small a Davidoff rajongók által megszeretett bőséget nyújtja egy kis ünnepi brazil jelleggel vegyítve. Akár egy kicsit személyesebb tokot keres, akár ajándékot szeretne az igényes Davidoff Escurio rajongónak, ez a tok nyerő választás.

Anyag:
Bőr
Szélesség:
60 mm
Magasság:
96 mm
Súly:
41 g
Márka:
Zino Davidoff
Termékazonosító:
51000225
EAN kód:
7623500267648

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (1 Értékelés)
 100% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 29 Jul 2020