Credo Cigar Piercer 3-in-1 Black

Credo Szivarfúró Fekete


19 197 Ft

Elérhetőség: Elfogyott

Mennyiség

A Credo világszerte ismert arról, hogy olyan szivarápolási termékeket és kiegészítőket szállít, amelyek egyszerre egyszerű kialakításúak, könnyen használhatóak és megbízhatóak. Talán sehol sem mutatkozik meg ez jobban, mint a sokoldalú, precíziós vágású Credo Cigar Punch Black esetében.

Ez az egyedülálló 3 az 1-ben lyukasztóvágó egy ovális, fekete alumíniumból készült külső burkolattal rendelkezik, amely kihajtható, hogy felfedje a három különböző méretű lyukasztóvágót. Mindegyik kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készült, a kör alakú pengék 6 mm, 10 mm és 14 mm átmérőjűek, így rugalmasan vághatja az összes kedvenc szivarméretét a 34 és 60-as gyűrűméret között.

A mellékelt szilikon tároló tokkal és levehető kulcstartóval ez a vágó tökéletes az útravalónak. Nem számít, hol van, használata olyan egyszerű, mint 1, 2, 3. Csak hajtsa ki a készüléket, egy nyomással és egy csavarással végezze el a vágást, majd hajtsa össze a készüléket. Ennyire egyszerű. Ne aggódjon amiatt, hogy kis dohánydarabkák ragadnak a vágókésbe, mivel a szivarból eltávolított dohányt a készülék kidobja.

Egyszerű, tiszta és tartós, a Credo Cigar Punch Black egy szuper éles vágóeszközt ad kellemes, modern dizájnnal, amelyet büszkén használhat bárhol és bármikor. Szerezze be a sajátját még ma. Remek ajándéknak is kiváló.

EAN kód:
4033215095505
Pengék száma:
1
Kategória:
Szivar lyukasztó
Termékazonosító:
592551
Méretek:
13 mm x 23 mm x 31 mm
Max. mérőgyűrű:
60
Termék súlya:
40 g
Márka:
Credo
Anyag:
Fém
Átmérő lyukasztó:
6, 9, 14 mm
Pengék anyaga:
Rozsdamentes acél
Szín:
Fekete
Bevonat:
Egyik sem

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt