kép 5  kép 2  kép 3  kép 4
kép 5

Connaisseur készlet


-40% Kedvezmény
59,00 €
99,00 €

Elérhetőség: Átmenetileg nincs raktáron. Nincs ismert szállítási határidő.

Mennyiség


Connaisseur készletA Connaisseur szett egy gyönyörű együttes, amely a legfinomabb és legpuhább báránybőrből készült, kifinomult fekete színű, összecsukható tokkal rendelkezik. A táska gombnyomással záródik, és számtalan kifinomult részletet rejt magában.


  • **Szivarvágó:** A tok belsejében egy csillogó ezüst színű szivarvágót talál, amely precíz vágást biztosít a szivarok számára.

  • **Cső alakú flaska**: A készlethez tartozik egy rozsdamentes acélból készült, cső alakú flaska, amely elegánsabbá teszi az útközbeni élvezeteket.

  • **Rozsdamentes acél csőtok:** A készlet másik eleme egy rozsdamentes acél csőtok, amely egyetlen, legfeljebb 2 cm átmérőjű és körülbelül 16 cm hosszúságú szivar számára alkalmas.

  • **Praktikus betétes zsebek:** A tok belsejében különböző betétzsebek találhatók személyi igazolványok, hitelkártyák vagy névjegykártyák számára, így a készlet funkcionális társ a mindennapokban.

  • **Philippi márka:** A Philippi márkát büszkén jeleníti meg, a készlet bőrtokján elegánsan domborodik a márka logója, amely a minőség és a stílus védjegye.A szivaros tok és a flaska egyenként 16,5 cm hosszúságával ez a készlet tökéletes társ a kellemes kirándulásokhoz. A kifinomult dizájn és a prémium minőségű anyagok az ínyencek számára kötelező darabbá teszik.


Vágótípus:
Dupla pengés vágó
Pengék anyaga:
Rozsdamentes acél
Pengék száma:
2
Súly:
334 g
Szín:
Króm
Márka:
Philippi Design
EAN kód:
4037846119746

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt