Colton Cigar Cutter Colton Cigar Cutter Colton Cigar Cutter
Colton Cigar Cutter

Colton Szivarvágó


4,5 (2 Értékelések)
12,50 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Akár az otthoni csendes szivarhelyiségben, akár a bárban, a társalgóban vagy az üzletben, mindig jó, ha van egy olyan szivarszerszám, amely funkcionális és egy kis kifinomultságot kölcsönöz a szivarozás élményének. Egy nagyszerű lehetőség, amely biztosan elnyeri tetszését, a Colton szivarvágó.

Ez az egyedi termék először is hosszú és karcsú kialakításával hívja fel magára a figyelmet, amelyet a múlt klasszikus szivarszerszámainak mintájára készítettek. Az ezüstös, rozsdamentes acélból készült kivitel elegáns, modern megjelenést biztosít, miközben egy kis nosztalgiát is kölcsönöz.

A többfunkciós szerkentyű egyetlen pengés, rozsdamentes acélból készült vágóeszközzel rendelkezik, amely egy kar megnyomásával sima vágást biztosít. Az eszköz másik vége vékony és kúpos, így ideális a lezárt szivaros dobozok felfeszítéséhez. Ezen a vékonyabb végén található bevágás a szögek kiemelésére szolgál a szivaros dobozokból. A vágókar éle egy lapos felülettel rendelkezik, amely egy kis kalapácsként is szolgál a szögek visszaütéséhez a szivaros dobozokba, lezárva azokat, így a tartalmuk biztonságban marad.

Mindezen praktikus tulajdonságokkal a Colton szivarvágó egy nélkülözhetetlen szivarszerszám, amely tökéletes a kiskereskedelmi környezetben, valamint a komoly gyűjtők számára is értéket képvisel.

EAN kód:
4260327153186
Bevonat:
csiszolt
Kategória:
Egypengés vágó
Termékazonosító:
1.53
Pengék eredete:
Kína
Márka:
Colton
Súly:
102 g
Szín:
Ezüst
Méretek:
12 mm x 31 mm x 125 mm
Készült:
Rozsdamentes acél
Maximális szivarméret:
42
Pengék:
1
Pengék anyaga:
Rozsdamentes acél

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 4,5/5   (2 Értékelések)
 50% (1 Értékelés)
 50% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 08 Nov 2022
 01 Oct 2022