kép 2  kép 3
Colibri Stealth Triple Jet öngyújtó metál ezüst és fekete

Colibri Stealth Triple Jet öngyújtó metál ezüst és fekete


-10% Kedvezmény
89,00 €
99,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 2 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron


Colibri Jet Lighter StealthElegáns színkombinációTapasztalja meg a szivarozás élvezetének csúcsát a Colibri Jet Lighter Stealth öngyújtóval, amely a metálszürke és a matt fekete kifinomult kombinációjában pompázik.
Az esztétikus kialakítás tökéletes társsá teszi az igényes rajongók számára.


Háromlángú teljesítményEz a kivételes teljesítményű Jet öngyújtó három lánggal rendelkezik, ami maximális teljesítményt biztosít, és az ínyencek nélkülözhetetlen kiegészítőjévé teszi.


Átlátszó gázszintjelzőAz átlátszó gázszintjelzőnek köszönhetően mindig tisztán láthatja az üzemanyag állapotát, ezzel biztosítva, hogy soha ne érje kellemetlen meglepetés. Az újratölthető kialakítás nemcsak a kényelmet fokozza
hanem környezetbaráttá is teszi a hosszan tartó élvezet érdekében.


Gyújtásvédő fedélA Stealth Jet öngyújtó sorozat gyújtásvédő burkolattal van ellátva,
amely megvédi azt a portól, szösztől és egyéb szennyeződésektől.
Ez a további védőréteg biztosítja a megbízható szikrát, akár a szabadban, akár egy előkelő beltéri környezetben gyújtja meg.


Könnyen állítható lángA láng könnyedén, csavarhúzó nélkül beállítható az Ön ízlésének megfelelően. A felhasználóbarát kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyedén testre szabhassa az élményt, az Ön dohányzási rituáléjának egyedi követelményeihez igazítva.


A Stealth kollekcióA Colibri Stealth kollekció a legmodernebb dizájnt és a csúcsteljesítményt képviseli. A lopakodó repülőgépek elegáns esztétikája és fejlett technológiája ihlette, a kollekció minden egyes darabja a stílus és a funkcionalitás ötvözete. A Stealth Jet öngyújtó folytatja ezt a hagyományt, és a modern luxus merész újragondolását kínálja azoknak a rajongóknak, akik értékelik a rendkívüli dolgokat.


A Colibri márkaA Colibri, egy 1928 óta gazdag múlttal rendelkező márka, úttörő szerepet tölt be a kiváló dohányzási kiegészítők készítésében. Az innovációról és a minőségről ismert Colibri világszerte megbízható névként szerzett hírnevet a szivarrajongók körében. A Stealth Jet öngyújtó a Colibri elkötelezettségét bizonyítja, hogy a rajongóknak páratlan eszközöket biztosít szenvedélyükhöz.


Fokozza a dohányzási rituálétFokozza a dohányzási rituálét a Colibri Jet Lighter Stealth öngyújtóval, ahol a stílus és a teljesítmény tökéletes harmóniában egyesül.Modell:
295262
Láng típus:
Jet láng
Lángok száma:
3
Üzemanyag:
Butángáz
Gázszint ablak:
igen
Hossz:
80 mm
Szélesség:
32 mm
Magasság:
18 mm
Súly:
115 g
Szín:
Fekete, Ezüst
Márka:
Colibri
EAN kód:
5037258036081
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt