kép 2 kép 3 kép 4 kép 5 kép 6
Colibri Jet öngyújtó Astoria kék, fekete

Colibri Jet öngyújtó Astoria kék, fekete


-10% Kedvezmény
115,00 €
129,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 2 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron


Colibri Astoria öngyújtó - kék és feketeMerüljön el a Colibri Astoria öngyújtó magával ragadó varázsában a kék és fekete dinamikus színkombinációjában. Ez a háromlángú vihargyújtó, amelyet prémium kivitelezése és kivételes tulajdonságai határoznak meg, a kifinomult rajongók számára készült.


 • **Szín:** Az öngyújtó a derűs kék és a mélyfekete színek magával ragadó keverékét mutatja be, amely olyan egyedi esztétikát teremt, amely kifinomultságot sugároz.

 • **Háromszoros lángteljesítmény:** Élvezze a három láng koncentrált erejét, amely egyenletes és erőteljes gyújtást biztosít a szivarok számára.

 • **Gyújtásvédelem:** A beépített védősapka megvédi a gyújtást a szöszöktől és a törmeléktől, garantálva a hibátlan gyújtási élményt.

 • **Nagy tartálykapacitás:** A nagyméretű üzemanyagtartállyal rendelkező öngyújtó minimalizálja a gyakori újratöltés szükségességét.

 • **Beépített szivarvágó:** A hátoldalon egy kihajtható szivarvágó növeli a praktikusságot, és felfedi a gázszintjelzőt.

 • **Állítható láng:** Szabja a lángot az Ön preferenciáihoz, hogy személyre szabott és pontos gyújtási élményt nyújtson.

 • **Újratölthető:** A hosszú távú használatra tervezett öngyújtó könnyen újratölthető, hangsúlyozva a fenntarthatóságot.

 • **Méretek:** A 8 x 4,5 x 1,5 cm-es méretekkel az öngyújtó kényelmesen fekszik a kezében.

 • **Súly: Az öngyújtó súlya: 1,5 kg:** A 155 grammos súlyával könnyű, mégis robusztus profilt tart fenn.A Colibri az öngyújtók terén a minőség és az innováció szinonimája. Az Astoria öngyújtó kék és fekete színben folytatja ezt az örökséget, a kifinomult ízlés és a páratlan teljesítmény kifejezője.


Modell:
295047
Pengék anyaga:
Rozsdamentes acél
Láng típus:
Jet láng
Lángok száma:
3
Üzemanyag:
Butángáz
Pengék száma:
2
Gázszint ablak:
igen
Hossz:
80 mm
Szélesség:
45 mm
Magasság:
15 mm
Súly:
155 g
Szín:
Kék, Fekete
Márka:
Colibri
EAN kód:
5037258038641
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt