Cigar Traveller Öngyújtó-Jetláng Átalakító

Cigar Traveller Öngyújtó-Jetláng Átalakító


5,0 (1 Értékelés)
34,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

A szivarokkal és kiegészítőkkel való utazás gyakran frusztráló élmény lehet, különösen azok számára, akik repülővel utaznak. A világ repülőterein bevezetett szigorúbb előírások különösen megnehezítették a minőségi szivargyújtók szállítását. A Cigar Traveller Lighter to Jet Flame Converter megszünteti az elveszett vagy elkobzott öngyújtókkal járó kellemetlenségeket, így Ön biztonságban tartja a nagy teljesítményű lángot, bárhová is megy.

A Cigar Traveller átalakító egy egyszerű, mégis csodálatosan hatékony eszköz, amely a fedélzeti üzemanyagtartály helyett külön üzemanyagkazettát fogad be. Mivel a gyújtórendszer és az üzemanyag független egymástól, ez azt jelenti, hogy a konvertert és a patront külön tárolhatja, hogy megfeleljen a szokásos repülőtéri biztonsági szabályoknak.

Amikor készen áll a gyújtásra, egyszerűen csak dobja be az üzemanyagkazettát, és zárja le az átalakítót. Azonnal kéznél lesz egy szélbiztos fáklyaláng. Ez a szerkentyű nemcsak, hogy szivarozáshoz biztosít ideális sugárlángot, de vízálló is, így nem kell aggódnia amiatt, hogy elkapja az eső. A további nyugalom érdekében az átalakító még gyermekbiztos zárral is rendelkezik.

Mindezen funkciókkal a Cigar Traveller Lighter to Jet Flame Converter abszolút kötelező darab az aktív szivarrajongók számára. Ne elégedjen meg a gyengébb lánggal útközben, használja helyette a Cigar Travellert.

Láng típus:
Jet láng
Lángok száma:
1
Üzemanyag:
Butángáz
Anyag:
Műanyag
Szín:
Fekete
Márka:
Cigar Traveller
További:
Egyik sem
EAN kód:
634158569388

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (1 Értékelés)
 100% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 17 Mar 2022