Caseti Piezo slim chrome / black Caseti Piezo slim chrome / black kép 2 Caseti Piezo slim chrome / black kép 6 Caseti Piezo slim chrome / black kép 8 Caseti Piezo slim chrome / black kép 10
Caseti Piezo slim chrome / black

Caseti Piezo Slim Öngyújtó - Króm / Fekete


5,0 (3 Értékelések)
59,50 €

Elérhetőség: Elfogyott

Mennyiség

A Caseti munkatársai felismerték, hogy az öngyújtóknak nem kell mindig nagynak vagy bonyolultnak lenniük ahhoz, hogy stílust és megbízhatóságot nyújtsanak. Megértik, hogy néha a kevesebb valóban több. Azok számára, akik eleganciát szeretnének a tömegtermékek helyett, a csapat a Caseti Piezo Slim öngyújtót (króm/fekete) kínálja.

Ez a gyönyörűen karcsú öngyújtó vonzó fekete lakkozott kivitelben készült, és krómozott részletekkel rendelkezik, ami csendes kifinomultságot sugároz, így ideális alkalmi és hivatalos környezetbe egyaránt. Szupervékony profilja, kényelmes tapintása és hordozhatósága azt jelenti, hogy bárhová is megy, stílusosan fog érkezni.

Az öngyújtó minimalista megjelenése a funkcionalitásában is érvényesül, a könnyen kezelhető piezoelektromos kvarc gyújtórendszerrel. Csak fordítsa fel a fedelet, és nyomja meg az oldalra szerelt kioldót, hogy a hagyományos lágy láng készen álljon a működésre. Ennyi az egész. A butánnal való újratöltés gyors és egyszerű. Továbbá a piezoelektromos rendszerrel soha nem kell aggódnia a tűzkövek cseréje miatt. Ez a karbantartást a minimálisra csökkenti.

A helyzettől függetlenül a Caseti Piezo Slim öngyújtó megbízható közönségkedvencnek fog bizonyulni. Az öngyújtó mérete, kiegyensúlyozott súlya és csábító megjelenése miatt kötelező darab azok számára, akik visszafogott luxusra vágynak durva árcédula nélkül. Remek Ajándéknak is kiváló.

EAN kód:
4031872281774
Termékazonosító:
28177
További:
Egyik sem
Szín:
Fekete
Gáz:
Butángáz
Alkalmas pipázóknak:
nem
Súly:
39 g
Gázszint ablak:
nem
Márka:
Caseti
Lángok:
1
Bevonat:
Krómozott
Készült:
Fém
Láng típus:
Lágy láng
Méretek:
7 mm x 35 mm x 81 mm

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (3 Értékelések)
 100% (3 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 17 Apr 2020
 01 Feb 2020
 07 Dec 2014