kép 2 kép 3 kép 4 kép 5
Stinky Cigar hamutartó magas kalapált rozsdamentes acélból

Stinky Cigar hamutartó magas kalapált rozsdamentes acélból


-10% Kedvezmény
54,00 €
60,00 €

Elérhetőség: Átmenetileg nincs raktáron. Nincs ismert szállítási határidő.

Mennyiség


Stinky kalapált ezüst szivar hamutartó - impozáns és elegánsBemutatjuk a Stinky kalapált ezüst szivar hamutartót, egy figyelemre méltó darabot a funkcionalitást és esztétikát egyaránt kereső szivarrajongók számára. Ez a lenyűgöző hamutartó négy szivartartámasszal büszkélkedhet, és a könnyű karbantartás érdekében két részből áll. A talp egy csavarral biztonságosan rögzíthető, stabilitást biztosítva az állványszerű kialakításnak.

Főbb jellemzők:
 • **Impozáns dizájn:** A kalapált ezüst felület nemcsak egy csipetnyi eleganciát kölcsönöz, hanem az általános vizuális vonzerőt is fokozza. Ez a hamutartó minden szivarrajongó számára egy statement darab.


 • **Négy szivartámasz:** Négy dedikált szivartámasszal kialakítva ez a hamutartó tökéletes társas dohányzáshoz vagy azok számára, akik szeretnek váltogatni a szivarok között.


 • **Kétrészes konstrukció:** A hamutartó két részből áll, ami lehetővé teszi a könnyű tisztítást és a hamu eltávolítását. Az alapot egy csavarral biztonságosan rögzítve van, így biztosítva a stabilitást használat közben.


 • **Indiában készült:** A precizitással és gondossággal készített Stinky Cigar hamutartó büszkén készült Indiában, amiről a minőségi kézművesség tanúskodik.


 • **Nagyméretű hamufogó:** A hamutartó különösen nagy hamufogóval rendelkezik, így szinte egy állványos hamutartóhoz hasonlít. Ez biztosítja a tiszta dohányzási környezetet gyakori ürítés nélkül.


 • **Méretek:** A 16 cm magas és 17,5 cm széles hamutartó masszív és stabil platformot biztosít a szivaroknak.


 • **Márkás szivartámaszok:** A szivartámaszokon büszkén látható a Stinky márka logója, amely a hitelesség és a minőség védjegye.


 • **Stabil és tartós:** A stabilitás érdekében tervezett hamutartó masszív és tartós, megbízható kiegészítőt biztosít a dohányzási rituáléhoz.**A Stinky-ről:** A Stinky Cigar a szivarozás élményét fokozó, kiváló minőségű szivaros kiegészítők gyártásáról ismert. Az innovatív formatervezéséről és a kézművesség iránti elkötelezettségéről híres Stinky megbízható névvé vált a szivarrajongók körében. A funkcionalitásra és a stílusra egyaránt összpontosítva a Stinky termékek, köztük ez a kalapált ezüst hamutartó, példázzák a márka elkötelezettségét a minőség és az elégedettség iránt.

Emelje a dohányzás élményét a Stinky kalapált ezüst szivar hamutartóval - a forma és a funkció tökéletes kombinációja az igényes szivarrajongók számára.


Modell:
CA-ST-4HSS
Kengyel:
4 szivarnak
Szélesség:
175 mm
Height:
160
Súly:
468 g
Szín:
Ezüst
Márka:
Stinky

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt