Adorini Utazó Humidor Ében

Adorini Utazó Humidor Ében


3,0 (2 Értékelések)
-19% Kedvezmény
42 466 Ft
52 595 Ft

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Elfogyott

Mennyiség

Adorini humidorok a minőségi kivitelezés, a kivételes funkcionalitás és a stílus tökéletes kombinációjának köszönhetően továbbra is a szivarrajongók kedvelt választása világszerte. Az Adorini tervezőcsapata azt is bebizonyította, hogy nem kell lemondania ezek közül a tulajdonságok közül egyikről sem ahhoz, hogy egy nagyszerű utazási humidort kapjon, amely minden igényét kielégíti. Miért menne műanyagba, amikor a Adorini Travel Humidor Ebony osztálya és megkülönböztetése az Öné lehet!


Ez a prémium kategóriás utazási humidor egy igazi gyöngyszem, amely nélkülözhetetlennek bizonyul, bárhová is vezessenek az utazásai. A magasfényű ébenfa kivitel megragadja a tekintetet, míg a aranyozott gombzár szilárdan rögzíti a humidort. Egyetlen gombnyomással hozzáférhetsz a biztonságosan őrzött kincseidhez, amelyek a gőzölt és kemencében szárított spanyol cédrusfával bélelt belső térben optimális környezetet biztosítanak a szivarjaid számára. Az erős konstrukció és az extra erős 24 Kt aranyozott kvadráns zsanérok a humidor nyitását és zárását évekig zökkenőmentessé és könnyedén kivitelezhetővé teszik.


Két védő habszivacs betét az előre kivágott nyílásokkal rendezetten tartja az akár 15 szivart, amíg Ön úton van, így soha nem kell aggódnia, hogy kedvenc füstjei felborulnak vagy megsérülnek. Mindegyik habréteg 8 nyílásból áll, amelyekbe különböző gyűrűméretű és hosszúságú szivarok férnek el, az egyik nyílás pedig a rendelkezésre álló hely maximalizálása érdekében a mellékelt párásító számára van fenntartva.


Nem tervezi, hogy egy darabig sehová sem megy? Semmi gond! Csak távolítsa el a habbetéteket a humidorból, és máris egy kiváló asztali humidorral rendelkezik. Ez egy újabb példa arra, hogy az adorini csapata további rugalmasságot biztosít, hogy minden szivar tárolási igényét lefedje. Stabil, mégis könnyű szerkezetével, arany ékezeteivel és elegáns kialakításával, valamint az adorini élethosszig tartó garanciájával az Utazási Humidor Ebony egyszerűen ideális azok számára, akik olyan utazási humidort keresnek, amely egyszerre nyújt kényelmet és nyugalmat.

Adorini Deluxe Jellemzők

  • Deluxe feature image

    Adorini élettartam garancia


  • Deluxe feature image

    Masszív humidor és extra erős spanyol cédrus bélés


  • Deluxe feature image

    Extra erős kvadráns csuklópántok - 24 karát arannyal bevonva és kézzel polírozva


Modell:
14201
Párásító:
Akril polimer kristályok
Nedvességmérő:
Egyik sem
Külső borítás:
Magasfényű
Lakat és kulcs a humidor lezárásához:
nem
Anyag:
Fa
Anyag a furnéren belül:
cédrusfa
Méretek:
47 mm x 186 mm x 260 mm
Súly:
678 g
Márka:
Adorini
EAN kód:
4260564932292

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 3,0/5   (2 Értékelések)
 50% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 50% (1 Értékelés)
 30 May 2021
 12 May 2021