kép 5  kép 6  kép 7  kép 8
kép 5

adorini Satin Steel Case Single piros bőrrel


39,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

adorini rozsdamentes acél szivartok piros bőr borítással
A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, a legfinomabb olasz bőrrel díszített adorini szivartok tökéletesen ötvözi az eleganciát és a funkcionalitást. Ez az exkluzív tok nemcsak stílusos kiegészítő, hanem ideális társ a világ szivarrajongóinak.
Kiváló minőségű olasz bőr és gyönyörű díszvarratok
A tok külsejét a legfinomabb olasz bőr borítja, vonzó díszvarrásai egy luxusautó belsejére emlékeztetnek. A részletekre való odafigyelés egyedi jelleget kölcsönöz a toknak, és bármilyen környezetben a figyelem középpontjába helyezi.
Pontos szivartárolás
A tok egy legfeljebb 23 mm átmérőjű és legfeljebb 15 cm hosszúságú szivar számára biztosít helyet. A precíz illeszkedés biztosítja, hogy minden egyes szivar biztonságosan és védve legyen tárolva.
Beépített mini-humidor az útközbeni használathoz
A tok fedelében egy kis párásító található, amely desztillált vízzel van feltöltve. Ez a tokot egy mini-párásítóvá alakítja át az útközbeni használathoz, amely optimális állapotban tartja szivarját, bárhol is tartózkodik.
Cédrusfa bélés a tökéletes tárolásért
A tok belseje kiváló cédrusfával van kibélelve. Ez a természetes anyag ideális tárolási környezetet teremt, szabályozza a páratartalmat, és finom, kellemes aromát kölcsönöz a szivarnak.
Négy elegáns színválasztékban kapható
Verfügbare Farbvarianten
Az adorini rozsdamentes acél szivartokkal piros bőrborítással egyértelműen az exkluzív élvezet és az időtlen elegancia mellet teszi le voksát. Kényeztesse magát a kézművesség eme remekművével, és tegye a szivarozás pillanatait igazán kivételes élménnyé.

Modell:
16182
Párásító:
Szivacs
Spanyol cédrusfából készült belső bélés:
igen
Anyag:
Valódi bőr, Rozsdamentes acél
Hossz:
170 mm
Szélesség:
27 mm
Belső átmérő:
23 mm
Súly:
104 g
Szín:
Ezüst, Piros
Márka:
Adorini
EAN kód:
4251886130022

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt