adorini Nedvességmérő Nagy kép 3 adorini Nedvességmérő Nagy kép 2
adorini Nedvességmérő Nagy kép 2

adorini Nedvességmérő Nagy


-69% Kedvezmény
9,90 €
32,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Most fektetett be egy párásítóba, feltöltötte, és a szivarok a helyükön vannak, és készen állnak a bevetésre. Minden jól néz ki, de higrométer nélkül mégis van egy olyan érzés, hogy nem tudja, mennyi páratartalmat kapnak a szivarok. Ezt az érzést a szivarrajongók túlságosan jól ismerik. Egy minőségi higrométerrel, mint amilyen a Hygrometer Basis Large, azonban nyugalmat biztosíthat magának.

Ez a vonzó higrométer aranyszínű külső peremmel rendelkezik, amely egy klasszikus analóg fehér számlapot ölel körbe, és időtlen megjelenést biztosít, amely szinte bármilyen humidorba ideális. Nagyobb átmérője és számjegyei könnyen leolvasható készüléket eredményeznek, amellyel jobban nyomon követheti a páratartalmat a humidorjában.

A készülék egy fémspirál segítségével működik, amely egy tűhöz van rögzítve. Ahogy a páratartalom emelkedik vagy csökken, a spirál ennek megfelelően mozgatja a tűt. Ezáltal megközelítőleg leolvasható a párásítóban lévő relatív páratartalom szintje. A készülék a mellékelt tépőzárral könnyen rögzíthető, így könnyen eltávolítható az újrakalibráláshoz és tisztításhoz.

A Hygrometer Basis Large egy csipetnyi eleganciát kölcsönöz, és növeli a szivarok megfelelő párásításának képességét. Ez biztosítja, hogy a páratartalom szintje ott legyen, ahol lennie kell, hogy a lehető legjobb szivarozási élményt nyújtsa Önnek.

Kijelző:
Analóg
Rögzítő:
Tépőzáras
Termék súlya:
22 g
Szín:
Fehér
Mérési mechanizmus:
Fém spirál
EAN kód:
4260327151212
Mértékegységek:
Egyik sem
Hőmérséklet-tartomány:
Egyik sem Celsius
Páratartalom pontosság:
+-5%
Méretek:
25 mm x 72 mm x 72 mm
Hőmérséklet pontosság:
Egyik sem

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt