Szivarvágó Matt Ezüst

Szivarvágó Matt Ezüst


5,0 (2 Értékelések)
6 448 Ft

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 7 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

A John Aylesbury egy zászló alatt egyesíti a finom dohány és kiegészítők legjobb németországi forgalmazóit, hogy a pipázók és szivarrajongók széles köre által kedvelt termékek változatos kollekcióját kínálja. Azok számára, akik kiváló minőségű szivarvágót keresnek, a Cigar Cropper Matte Silver kiváló választás.

Ennek a dupla guillotine vágónak a karcsú és kifinomult vonalvezetését csábító matt ezüstös kivitel egészíti ki. Ez az egyszerű, mégis elegáns megjelenés ideális a mindennapi használatra, és elég modern hangulattal rendelkezik ahhoz, hogy még formálisabb környezetben is méltó választás legyen.

A vágó kettős rozsdamentes acél pengéje tiszta, szuper éles vágási műveletet biztosít a piacon kapható szinte bármelyik népszerű, akár 54-es gyűrűméretű szivarhoz. A kör alakú ujjmarkolat biztosítja a szükséges irányítást ahhoz, hogy minden egyes alkalommal sima és pontos vágást tudjon végezni, amikor a szivarját vágja.

A Cigar Cropper Matte Silver biztosítja a funkcionalitást, amit egy kétpengés guillotine vágótól elvár, valamint a kortárs stílust, amely szinte minden helyzethez ideális.

Vágótípus:
Dupla pengés vágó
Anyag:
Fém
Szín:
Ezüst
Márka:
Hauser
EAN kód:
4260327154152

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (2 Értékelések)
 100% (2 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 19 Jan 2024
 09 Feb 2022