Xikar Renegade Készlet Xikar Renegade Készlet  kép> 2 Xikar Renegade Készlet  kép> 3 Xikar Renegade Készlet  kép> 4 Xikar Renegade Készlet  kép> 5
Xikar Renegade Készlet

Xikar Renegade Készlet


77 176 Ft

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 9 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

A Xikar legendás hírnevét a minőség, az innováció és a stílusos, felhasználóbarát dizájn ötvözésének egyedülálló képessége hozta létre. Mindez egy takaros kis csomagban egyesül, amely tökéletes a lázadó szivarrajongónak, aki mer más lenni: a Xikar Renegade ajándékcsomag.

Ez a csodálatos kollekció a Xikar két olyan kedvelt kütyüjét tartalmazza, amelyek bármikor és bárhol szivarozással kapcsolatos boldogságot biztosítanak. A piros és fekete színösszeállítású, éles megjelenésű, egymáshoz illő Xikar Xi vágó és Xikar Pulsar öngyújtó azonnal felkelti a tömeg érdeklődését.

A közkedvelt Xikar Xi dupla pengés guillotine hatalmas vágási teljesítményt kínál szuperkemény és borotvaéles rozsdamentes acél pengéivel. Ezek a rugós és önzáró pengék félbevágják az 54-es gyűrűméretet, és akár 58-as gyűrűméretű szivarokat is képesek vágni. A Xikar Pulsar háromsugaras lángrendszerrel rendelkezik, amely szinte bármilyen éghajlaton könnyedén meggyújtja a szivarokat, míg a kihajtható 7 mm-es szivarlyukasztó vágójának köszönhetően biztos lehet benne, hogy mindig kéznél lesz egy vágó.

Funkcionális, megbízható és csodálatosan modern, a Xikar Renegade ajándékkészlet ideális választás mindenkinek, aki a Xikar legjobb kínálatából szeretne ízelítőt kapni egy stílusos csomagban. Tartalmaz egy csinos, kiváló minőségű díszdobozt is.

Vágótípus:
Dupla pengés vágó
Szín:
Piros
Márka:
Xikar
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt