kép 2  kép 3  kép 4  kép 5  kép 6
Szivar humidor fehér kubai zászlóval 50-75 szivarhoz

Szivar humidor fehér kubai zászlóval 50-75 szivarhoz


239,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 7 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Tapasztalja meg értékes szivarjainak luxus tárolási megoldását ezzel a stílusos, ragyogó fehér színű, ikonikus kubai zászlóval díszített szivaros humidorral. Ez a humidor nemcsak stílusos megjelenést biztosít, hanem optimális környezetet is 50-75 kedvenc szivarjának tárolásához.

Ez a humidor átgondolt funkciókkal van felszerelve, hogy megőrizze a szivarok minőségét és frissességét. Belsejében egy kényelmes párásítót és egy pontos páratartalom-mérőt talál, mindkettő a mellékelt mágnesek segítségével biztonságosan rögzíthető a humidor fedeléhez. Ez lehetővé teszi a belső páratartalom szintjének egyszerű ellenőrzését és beállítását, így biztosítva az optimális tárolási körülményeket.

A humidor emellett függőleges elválasztóval rendelkezik, amely a belső teret két különálló rekeszre osztja. Az elválasztó segítségével elkülönítheti a különböző szivarfajtákat, vagy a jobb rendszerezés érdekében választhatja a függőleges felosztást. Ez lehetővé teszi, hogy stílusosan mutassa be szivargyűjteményét, miközben egyedi környezetben tartja őket.

A humidor alja gondosan filccel van borítva, ami a bútorok védelmét szolgálja. Ennek a humidornak minden részletét az elegancia és a funkcionalitás jegyében tervezték, így első osztályú tárolási élményt nyújt Önnek. Az arany zsanérok ki vannak emelve, amelyek nemcsak lenyűgöző esztétikát kínálnak, hanem zökkenőmentes és tartós funkcionalitást is biztosítanak. Nyissa ki és zárja be a humidort könnyedén, és élvezze a kiváló minőségű konstrukció robusztusságát.

Akár szenvedélyes szivargyűjtő, akár különleges alkalmakra szeretné tárolni szivarjait, ez a kubai zászlóval és praktikus elválasztóval ellátott szivarhumidor a stílusos dizájnt a funkcionális tökéletességgel ötvözi. Csodálatos ajándék is lehet a szivarrajongók számára, és kétségtelenül csodálatot fog kiváltani.

Modell:
HAB-7
Párásító:
Szivacs
Nedvességmérővel felszerelt:
igen
Nedvességmérő:
Analóg fém spirállal
:
50-75 szivarra
Külső borítás:
Matt
Mellékelt elválasztók:
1
Anyag:
Fa
Méretek:
130 mm x 300 mm x 240 mm
Belső hossz:
200 mm
Belső szélesség:
260 mm
Belső magasság:
105 mm
Súly:
2460 g
Szín:
Kék, Fehér, Piros
EAN kód:
4251886129583
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt