kép 2  kép 3  kép 4
Szivar hamutartó Trinidad 3 szivar

Szivar hamutartó Trinidad 3 szivar


-11% Kedvezmény
142,00 €
160,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

Trinidad hamutartó Habanos
Merüljön el a legfinomabb szivarkultúra világában a Habanos Trinidad hamutartójával. Ez a fehér porcelánból készült, sárga és arany akcentusokkal díszített remekmű különleges aszimmetrikus formájával ragadja meg a tekintetet, igazán szemet gyönyörködtető.
Az ikonikus Trinidad logó zökkenőmentesen van beépítve a hamutartóba, ami összetéveszthetetlen identitást kölcsönöz neki. Ezt a hamutartót Nelson Alfonso, a szivartervezés elismert művésze tervezte, így ez a hamutartó önmagában is egy műalkotás.
Három aranyszínű szivarnyereggel rendelkezik, így nem csak praktikus funkcionalitást, hanem egy csipetnyi luxust is kínál. A 868 gramm súlyú és 22,5 x 22,5 x 7,5 cm-es méretével szilárd és precíz kivitelezésről tanúskodik.
A Trinidad hamutartót egy vonzó díszdobozban szállítjuk, így a termék egy áhított gyűjtői darab vagy ideális ajándék a szivarrajongók számára.
Szerezze be a Habanos Trinidad hamutartót, és hagyja magát elbűvölni egyedi dizájnjával és kézműves kiválóságával. Minden szivarrajongó számára kötelező darab.

Modell:
6397800
Kengyel:
3 szivarnak
Anyag:
Porcelán
Hossz:
225 mm
Szélesség:
225 mm
Magasság:
75 mm
Súly:
868 g
Szín:
Fehér, Sárga, Arany
Márka:
Trinidad
EAN kód:
4038305027848
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt