S.T. Dupont Flints 8 pcs Red

ST Dupont Tűzkő 8 db - Vörös


5,0 (1 Értékelés)
-10% Kedvezmény
1 054 Ft
1 171 Ft

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Az S.T. Dupont öngyújtók a világ legjobbjai közé tartoznak, ezért csak a legjobb karbantartó termékeket szabad használni, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák. A Dupont legendás tűzköves öngyújtók tulajdonosai számára csak a hivatalos S.T. Dupont tűzkövek jöhetnek szóba.

Ugyanazokat a tűzköveket használják a Dupont műhelyben, az S.T. Dupont Flints 8 db Red az egyetlen tűzkő választás a Dupont Ligne 8, Ligne D, Mon Dupont vagy Liberté öngyújtókhoz. Minden egyes Dupont piros tűzkövet kizárólag az optimális teljesítményhez méretezünk ezekben a speciális öngyújtókban, garantálva a kiváló minőségű szikrát és a megfelelően működő gyújtórendszert.

Más márkák eldugíthatják az öngyújtóját, és drasztikusan csökkenthetik annak hatékonyságát, a megbízhatóságáról nem is beszélve. Minden 8 darab tűzkőből álló csomag több órányi szikragyújtást biztosít, és az S.T. Dupont üzemanyaggal kombinálva optimális állapotban tartja öngyújtóját, miközben évekkel meghosszabbítja annak élettartamát.

Az S.T. Dupont tűzkövek használata nem csak az öngyújtó általános funkcionalitását javítja, hanem azt is biztosítja, hogy az öngyújtó garanciája nem vész el, ha kiderül, hogy rossz minőségű vagy rosszul illeszkedő tűzköveket használtak. Már csak ezért is megéri a megfelelő tűzköveket használni! Kényeztesse tehát öngyújtóját a legjobb, csakis a legjobb, S.T. Dupont tűzkövekkel.

Súly:
1 g
Szín:
Piros
Márka:
S.T. Dupont
Hossz:
40 mm
Szélesség:
4 mm
Magasság:
45 mm
EAN kód:
3597390000217

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (1 Értékelés)
 100% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 07 Dec 2023