kép 2  kép 3  kép 4  kép 5
S.T. Dupont Maxijet Cutter krómrács

S.T. Dupont Maxijet Cutter krómrács


5,0 (2 Értékelések)
-12% Kedvezmény
140,00 €
160,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 3 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

Tapasztalja meg a legnagyobb precizitást és eleganciát az S.T. Dupont MaxiJet vágóval - krómozott ráccsal. Ez az exkluzív szivarvágó egyesíti a mesteri kézművességet a modern dizájnnal, úgy lett tervezve, hogy a végső szivarélményt kínálja.

A MaxiJet Cutter feltűnő külseje azonnal magára vonja a figyelmet. A fényes krómozott rácsos felület időtlen esztétikát kölcsönöz és kiemeli luxus jellegét. A kompakt kialakítás kényelmesen elfér a kézben, és lehetővé teszi a könnyed kezelhetőséget.

Az S.T. Dupont MaxiJet Cutter első osztályú rozsdamentes acél pengével van felszerelve, amely éles és pontos vágási teljesítményt biztosít. Könnyedén, tisztán és pontosan vághatja le szivarjait anélkül, hogy megsérülne az értékes dohánylevél. Akár a személyes élvezethez, akár a vendégek lenyűgözéséhez, ez a vágó tökéletes társ.

A MaxiJet vágó másik fénypontja az innovatív rugós rendszer. A penge egy gombnyomásra automatikusan előrugaszkodik, és ugyanilyen gyorsan visszahúzódik a vágás után, így a vágógépet biztonságosan tárolhatja a zsebében anélkül, hogy aggódnia kellene a véletlen sérülések miatt.

Az S.T. Dupont MaxiJet Cutter - Chrome Grid 003257 segítségével megbízható és stílusos társat kap minden alkalomra. Legyen szó ünnepi eseményekről vagy alkalmi összejövetelekről, ez a vágó tökéletes kiegészítő az igényes szivarrajongók számára.

Kényeztesse magát, vagy lepjen meg egy szenvedélyes rajongót ezzel a kiváló S.T. Dupont szivarvágóval.

Modell:
003257
Vágótípus:
Dupla pengés vágó
Hossz:
70 mm
Szélesség:
45 mm
Magasság:
10 mm
Súly:
105 g
Szín:
Króm
Márka:
S.T. Dupont
EAN kód:
3597390212337

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (2 Értékelések)
 100% (2 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 09 Mar 2023
 13 Oct 2021