S.T.Dupont brooch Cohiba

ST Dupont Cohiba Bross


-16% Kedvezmény
249,00 €
299,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 8 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Az S.T. Dupont és a Cohiba a szivarvilág két legikonikusabb neve, amelyeket a rajongók a kiválóság és a luxus iránti elkötelezettségük miatt ünnepelnek. Mivel a Dupont a luxuskiegészítők vezetője, a Cohiba pedig a szivarok elsőszámú gyártója, a két cég összefogott, hogy megalkossák a kitűnő S.T. Dupont Cohiba brossot.

Ez a ritka és finoman kidolgozott darab a híres Cohiba sziluett logó aranyozott másolatát tartalmazza. Ez egy kör alakú mező közepén helyezkedik el, amely ugyanabból a csábító fekete kínai lakkból készült, amely a Dupont időtlen öngyújtóin is megtalálható. A dizájnt egy fazettált háttér zárja le, amely elegáns, mégis modern megjelenést kölcsönöz. A bross hátuljába integrált erős tű és zárócsat segít a biztonságos rögzítésben.

Ez a kis példányszámban gyártott darab mindenkinek megmutatja, hogy viselője a stílus és a kiválóság megtestesítője. A mellékelt kiváló minőségű díszdobozban az S.T. Dupont Cohiba bross tökéletes a szivarok szerelmeseinek, akiknek mindenük megvan, és abszolút kötelező darab a Cohiba rajongók számára, akik egy kiváló gyűjtői darabot keresnek. Ezeket csak nagyon korlátozott darabszámban kínálják, ezért ne habozzon, mert lehet, hogy holnapra már nem lesz meg.

Szín:
Fekete
EAN kód:
4260327152172
Márka:
S.T. Dupont
Termékazonosító:
075.10.10.1000
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt