kép 2  kép 3
Sky 4 égős Jet öngyújtó króm

Sky 4 égős Jet öngyújtó króm


5,0 (1 Értékelés)
-15% Kedvezmény
17,00 €
20,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 2 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron


Sky 4 lángú Jet öngyújtó krómozott kivitelbenA Sky 4-Flame Jet öngyújtó krómozott, fekete akcentussal ellátott, erőteljes és intenzív hatékonyságú öngyújtó, amelyet a szivarrajongók számára terveztek. Elegáns kialakításával és fejlett funkcióival kivételes gyújtási élményt ígér kedvenc szivarjainak.

Legfontosabb jellemzők:
  • **Elegáns krómozott dizájn:** Az öngyújtó stílusos krómozott teste fekete markolatelemekkel rendelkezik, amely ötvözi az esztétikát a funkcionalitással.

  • **Erőteljes 4 lángú sugár:** Tapasztalja meg az erős és intenzív lángot, amely tökéletes a szivarok gyors és egyenletes meggyújtásához.

  • **Gyújtásvédelem:** A gyújtógomb védőburkolattal van ellátva, amely biztosítja a biztonságot és megakadályozza a véletlen gyújtásokat.

  • **Újratölthető:** Az öngyújtó újratölthető, így hosszabb ideig élvezheti erős lángját.

  • **Állítható láng:** Szabályozza a láng intenzitását az öngyújtó alján, hogy megfeleljen az Ön preferenciáinak és a különböző szivarméreteknek.

  • **Kihajtható szivarlyukasztó:** A beépített, 6 mm átmérőjű szivarlyukasztó kényelmesen kihajtható, és különböző szivarformátumokhoz alkalmas.A Sky 4-Flame Jet öngyújtó nemcsak egy eszköz; ez egy statement darab azok számára, akik értékelik a precizitást és a teljesítményt a szivaros kiegészítőkben.


Modell:
239271
Láng típus:
Jet láng
Lángok száma:
4
Üzemanyag:
Butángáz
Szín:
Króm
Márka:
Sky
EAN kód:
4033215114329

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (1 Értékelés)
 100% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 07 Apr 2024