Siglo Bullet Cutter Crystal Burgundy
Siglo Bullet Vágó Kristály Bordó

Siglo Bullet Vágó Kristály Bordó


-11% Kedvezmény
30 952 Ft
34 920 Ft

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

Akár otthon, akár útközben próbálja megtalálni a szivarvágóját, amikor szüksége van rá, nagyon rossz, ha nem találja. A kulcstartó lyukasztóvágók tökéletes megoldást jelentenek erre a gyakori frusztrációra, ugyanakkor a piacon kapható vágók közül sokan minőségben és stílusban is erősen alulmaradnak. Egy mégis kiemelkedik a többi közül: a Siglo Bullet Cutter Crystal Burgundy.

Ez a fényűző lyukasztóvágó kúpos kialakítással rendelkezik, amelyet egy golyó ihletett, így a tömegek számára tetszetős, elegáns és modern megjelenést kölcsönöz. Sárgarézből és ötvözetből áll a kiegyensúlyozott súly és tartósság érdekében. Vonzó, kristályszerű bordó felülete extra kifinomultságot kölcsönöz.

A nagy teherbírású kulcskarika lehetővé teszi, hogy a vágógépet magabiztosan hordozhassa bárhová, ahová utazása során eljut. A belső reteszelő mechanizmusnak köszönhetően a szuperéles kör alakú penge biztonságosan a külső burkolat belsejében marad, amíg készen nem áll a vágásra. Csak csavarja meg a vágót, és a penge előbukkan. Ha végzett, csavarja vissza a pengét a tárolt helyzetbe. Gyors, egyszerű és tiszta.

A vágó egyedi formájának, eleganciájának, feltűnő színének és lenyűgöző vágási képességének kombinációja biztosan feldobja a szivarozás élményét, függetlenül az időtől és a helytől. A védőtáska és az ajándékdoboz nagyszerű ajándékká teszi ezt a szépséget.

Vágótípus:
Szivar lyukasztó
Anyag:
Fém
Szín:
Piros
Márka:
Siglo
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt