Siglo Bullet Cutter AC Glossy Black
Siglo Bullet Vágó AC Fényes Fekete

Siglo Bullet Vágó AC Fényes Fekete


-11% Kedvezmény
78,00 €
88,00 €

Elérhetőség: Átmenetileg nincs raktáron. Nincs ismert szállítási határidő.

Mennyiség

Ha belefáradt a terjedelmes vágóeszközök cipelésébe, vagy nehezen tudja nyomon követni a vágóeszközöket, a kulcstartó lyukasztóvágók jelentik a megoldást. Mégis sokan közülük mind a forma, mind a funkció minőségében alulmaradnak. Itt lép be a képbe a Siglo Bullet Cutter, hogy megmentse a helyzetet.

A Siglo Bullet Cutter AC Glossy Black ideális az igényes rajongók számára, mivel egyedi, kúpos kialakítású, amelyet egy puskagolyó ihletett. A vágómű sárgarézből és ötvözetből készült, amely fényes fekete kivitelben egyesül a kifinomultság érdekében.

A tartós kulcstartó segítségével a vágóeszköz könnyen a közelben tartható, anélkül, hogy sok helyet foglalna a zsebében. A vágó belső zárómechanizmusa a vágó belsejében biztonságban tartja a kör alakú pengét, amíg el nem érkezik az ideje, hogy levágja a szivarját. A külső burkolat gyors elfordításával a penge előbukkan, hogy precíz lyukasztásos vágást végezzen. Ha végzett, csak csavarja el, amíg a penge ismét elrejtőzik a szem elől. Ilyen egyszerű.

A Siglo Bullet Cutter könnyű kezelhetőségével és elegáns kialakításával tökéletes választás, ha kifogástalan stílusban szeretné élvezni a szivarokat és utazni. A mellékelt bársony védőtáska és díszdoboz remek ajándék lesz egy különleges valakinek.

Vágótípus:
Szivar lyukasztó
Anyag:
Fém
Szín:
Fekete/króm
Márka:
Siglo
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt