Passatore Duo Cigar Punch Black

Passatore Duo Szivar Lyukasztó - Fekete


54,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 3 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

Egyre több szivarrajongó fedezi fel azokat a kincseket, amelyeket a Passatore szivar kiegészítők gyűjteménye kínál. Azok, akik kiváló minőségű, ultrahordozható szivarvágót keresnek, felfigyelnek az olyan megbízható és hihetetlenül sokoldalú alkotásokra, mint a Passatore DUO Cigar Punch Black.

Ez az egyedülálló vágó fekete kivitelű, amely a vágó Perfecto alakú kialakításával kombinálva elegáns, modern megjelenést biztosít. A csatlakoztatott kulcstartó gyűrűnek köszönhetően a vágó ideális az aktív, úton lévő szivarrajongók számára, akik a kulcsokkal vagy más hordozható tárgyakkal együtt kéznél tarthatják.

A Németországban készült vágó három különálló részből áll, mindegyiknek megvan a maga elsődleges funkciója. Az alsó rész kicsavarható, hogy felfedje a 7 mm-es kör alakú pengét, a középső rész pedig egy 10 mm-es pengét kínál. Ezek a borotvaéles rozsdamentes acél pengék rugalmasságot biztosítanak szinte bármilyen méretű szivar vágásához. A felső részhez rögzített rúd kiszorítja a vágás után visszamaradt dohánydugókat, így a vágást elvégezheti és mehet anélkül, hogy a vágó tisztításával bajlódna.

Nagyszerű funkcionalitásával, stílusos megjelenésével és kompakt méretével a Passatore DUO Cigar Punch Cutter Black kötelező darab minden szivarrajongó számára, aki szeret könnyedén utazni, miközben megbízható szivarszerszámkészletet tart fenn. A mellékelt, bemutatásra méltó doboz teszi ezt egy nagyszerű ajándékozási lehetőséggé.

Márka:
Passatore
EAN kód:
4260384977503
Szín:
Ezüst
Pengék anyaga:
Rozsdamentes acél
Termékazonosító:
7775
Vágótípus:
Szivar lyukasztó
Penge átmérője:
8 mm
Pengék:
2
Anyag:
Rozsdamentes acél

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt