kép 2  kép 3  kép 4  kép 5
Lubinski szivartok bőr 2 Robusto piros

Lubinski szivartok bőr 2 Robusto piros


-10% Kedvezmény
35,00 €
39,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 2 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

Prezentálja értékes szivarjait elegánsan és stílusosan a Lubinski neves olasz márka kiváló vörös bőr szivartokjában. Ebben a kiváló minőségű tokban két szivar fér el a népszerű Robusto formátumból, és minden igényes szivarrajongó számára nélkülözhetetlen kiegészítő. Természetesen a klasszikus Robusto mellett más formátumok is elférnek benne.
A szivartok első pillantásra elbűvöl nemes kialakításával és a prémium bőr élénk piros színével. A rugalmas bőr fényűző érzetet kölcsönöz a toknak, és megvédi értékes szivarjait a külső hatásoktól, például a nyomástól és az ütésektől. Egyesíti a funkcionalitást az esztétikai vonzerővel, és igazi kézműves műalkotás.
A tok belseje puha, finom anyaggal van bélelve, amely további védelmet nyújt a szivaroknak és megőrzi aromáikat. A tok tökéletesen testre szabott mérete biztosítja, hogy a szivarok biztonságosan a helyükön legyenek, anélkül, hogy túl sok helyet foglalnának. Mostantól könnyedén és stílusosan bárhová magával viheti szivarjait, legyen szó utazásról, különleges alkalmakról vagy otthon, kedvenc szobájában való élvezetről.
A Lubinski szivartok nemcsak funkcionális kiegészítő, hanem szemet gyönyörködtető is. A márka logójának finom dombornyomása a tok előlapján exkluzivitást kölcsönöz. Ez a legmagasabb minőség és a kézművesség szimbóluma, amely magára vonzza a többi szivarrajongó figyelmét.
Akár személyes jutalom, akár ajándék egy szivarrajongónak, a Lubinski szivartok nem fog csalódást okozni.

Modell:
MA 1232 R
Max. mérőgyűrű:
52
Anyag:
Valódi bőr
Hossz:
115-170 mm
Szélesség:
60 mm
Magasság:
22 mm
Súly:
56 g
Szín:
Piros
Márka:
Lubinski
EAN kód:
4251886129774

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt