Külső vízszivattyú az LV XL elektronikus párásítóhoz

Külső vízszivattyú az LV XL elektronikus párásítóhoz


74,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

Külső vízszivattyú az elektronikus LV XL humidor párásítóhoz
Biztosítson állandó páratartalmat a párásítóban a kiváló minőségű külső vízszivattyúval, amelyet kifejezetten az LV XL elektronikus párásítóhoz terveztünk. Ez az innovatív megoldás lehetővé teszi, hogy humidorját hosszabb időn keresztül is optimálisan tartsa fenn, anélkül, hogy folyamatosan újratöltené a vizet.
Jellemzők és előnyök:

    - **Egyszerű telepítés:** A külső vízszivattyú könnyedén csatlakoztatható a desztillált víztartály és maga a párásító közé. Ez biztosítja, hogy párásító pillanatok alatt használatra kész legyen.
    - **Megbízható vízellátás rugalmas tömlőhosszal**: A szivattyú biztosítja a desztillált víz egyenletes és megbízható eljuttatását az elektronikus párásító főtartályába. A 280 cm hosszú tömlő rugalmasságot biztosít a vízellátás optimalizálásához egy szekrényes párásítóban. Szükség esetén a tömlő megrövidíthető, hogy személyre szabott megoldást hozzon létre.
    - **Gondtalan karbantartás:** A külső vízszivattyúnak köszönhetően nagyon hosszú ideig nem kell aggódnia a víztartály újratöltése miatt. Élvezze szivargyűjteménye zavartalan tárolását.
    - **Hatékony vízfogyasztás:** A szivattyú csak annyi vizet szív el, amennyi a kívánt páratartalom fenntartásához szükséges. Ez nemcsak vizet takarít meg, hanem biztosítja az erőforrások gazdaságos felhasználását is.
    - **Kiváló minőségű anyagok**: A külső vízszivattyú tartós anyagokból készült, amelyeket hosszú távú használatra terveztek. Számíthat az évekig tartó megbízható teljesítményre.

Telepítés és használati utasítás:
Részletes telepítési útmutatót talál a "Letöltések" részben a termékinformációk között. Itt lépésről lépésre ismertetjük a külső vízszivattyú helyes telepítéséhez és optimalizálásához szükséges lépéseket.
Fektessen be értékes szivargyűjteménye gondozásába az elektronikus LV XL párásítóhoz való külső vízszivattyúval. Élvezze a bizonyosságot, hogy szivarjait mindig optimális klímában tárolja, miközben megspórolja magának a víztartály rendszeres ellenőrzését és újratöltését. Tegye humidorját értékes szivarjai biztonságos menedékévé.

Modell:
16191
Szín:
Fekete
Márka:
LV
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt