John Aylesbury Cigar Case for 3 Half Coronas Black

John Aylesbury Szivar Tok 3 Fél Coronához Fekete


3,0 (1 Értékelés)
9 444 Ft

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

A német dohányboltok és gyártók legjobbjait képviselő John Aylesbury a stílusos és értékálló, kiváló minőségű szivar kiegészítőkre vágyó szivarrajongók első számú választása. A kisebb szivarok rajongói különösen örülni fognak a JJohn Aylesbury Cigar Case 3 Half Coronas Black modellnek.

A tok szemet gyönyörködtető, texturált fekete gyíkbőr mintával rendelkezik, amely mind alkalmi, mind hivatalos környezetben otthonosan mozog majd. A kompakt, kétrészes kialakítás elegáns és modern megjelenést biztosít, amely Önt és szivarjait stílusosan tartja majd, bárhová is viszik utazásai.

A szivartáska bőséges helyet kínál három Half Corona méretű szivar számára, így mindig lesz egy szivarja készenlétben. A hatékony helykihasználásnak köszönhetően a táska alkalomtól függetlenül könnyen hordozható, és szivarjait biztonságosan elrejtve tartja. A tok remekül elfér a zsebében, aktatáskájában vagy bárhol, ahol el szeretné rejteni útközben.

Ha egy megbízható szivartokot szeretne egy kis előkelőséggel, barátságos áron, akkor ez a kis kincs ideális választás. A John Aylesbury Cigar Case 3 Half Coronas Black mind formailag, mind funkcionálisan megfelel arra, hogy Ön minden helyzetben élvezhesse a szivarozás élményét. Ajándéknak is kiválóan alkalmas.

Súly:
29 g
Nedvességmérővel felszerelt:
nem
Márka:
John Aylesbury
Termékazonosító:
John Aylesbury Cigar Case for 3
Spanyol cédrusfából készült belső bélés:
nem
Magasság:
32 mm
Mélység:
122 mm
Kapacitás:
3 szivarra
Legnagyobb szivar vitolák:
Corona
Anyag:
Karton
EAN kód:
4260327152349
Szín:
Fekete
Bevonat:
Egyik sem

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 3,0/5   (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 100% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 27 Apr 2023