kép 2  kép 3  kép 4  kép 5  kép 6  kép 7
Jemar Humidor afrikai kollekció

Jemar Humidor afrikai kollekció


-20% Kedvezmény
457,00 €
572,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 2 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

A Jemar Humidor a vibráló Afrika kollekcióból egy gyönyörű darab, amely Olaszországban készült libanoni cédrusfából. A részletekre és a hagyományos kézművességre nagy odafigyeléssel készített humidor nemcsak biztonságos tárolási megoldást nyújt szivarjai számára, hanem esztétikai remekmű is.


A humidor építéséhez használt libanoni cédrusfa nemcsak csodálatos aromát kínál, hanem egyedülálló módon képes fenntartani az állandó páratartalmat. Ez lehetővé teszi, hogy szivarjai optimális körülmények között érlelődjenek és megőrizzék teljes ízüket. A humidor zsanérjai Németországban készülnek kiváló minőségű rozsdamentes acélból, így biztosítva a tartósságot és a megbízható működést. A precíz kézműves kivitelezéssel a zsanérok biztosítják a humidor zökkenőmentes nyitását és zárását. A humidorhoz egy elektronikus, precíziós páratartalom-mérő tartozik, amely a benne lévő páratartalom pontos mérését biztosítja, így szivarjait mindig optimális körülmények között tárolhatja. Egy passzív párásítót is tartalmaz, amely fenntartja a páratartalom szintjét a humidorban, és megakadályozza a szivarok kiszáradását.
A humidor belső terének hatékony rendszerezése érdekében függőleges elválasztóval is rendelkezik. Ez lehetővé teszi a különböző szivarformátumok elkülönítését és rendezett tárolását.


A Jemar Humidor az Africa kollekcióból elegendő helyet kínál akár 70 különböző formátumú szivar számára. Kiváló minőségű anyagainak, precíz páratartalom-szabályozásának és aprólékos kivitelezésének köszönhetően ez a humidor ideális választás azon szivarrajongók számára, akik stílusosan és biztonságosan szeretnék tárolni értékes szivarjaikat.

Modell:
0742009
Párásító:
Akril polimer kristályok
Nedvességmérővel felszerelt:
igen
Nedvességmérő:
Digitális nedvességmérő
Akár:
70 szivar kapacitású humidorokhoz tervezve
Külső borítás:
Félig fényes
Mellékelt elválasztók:
1
Lakat és kulcs a humidor lezárásához:
nem
Anyag:
Fa
Anyag a furnéren belül:
cédrusfa
Hossz:
280 mm
Szélesség:
220 mm
Height:
110
Belső hossz:
245 mm
Belső szélesség:
180 mm
Belső magasság:
65 mm
Súly:
1913 g
Szín:
Sokszínű
Márka:
Jemar
EAN kód:
4251886129637
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt