kép 2  kép 3  kép 4  kép 5
Humidor ébenfa design fényes 50 szivar

Humidor ébenfa design fényes 50 szivar


5,0 (1 Értékelés)
-10% Kedvezmény
211,00 €
235,00 €

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 8 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Ez a kivételes darab ötvözi a kifinomult kézműves munkát az elegáns dizájnnal, így ideális környezetet teremt a szivarok kiváló állapotban való megőrzéséhez. Az Ebony Humidor gazdag, magasfényű, mély ébenfa tónusban készült felületével ragad magával. Ez a szín a lekerekített fedél kialakításával kombinálva klasszikus szépséget kölcsönöz a humidornak, amely egyszerre kortárs és időtlen.

Ez a humidor lenyűgöző, akár 50 szivar befogadására alkalmas, és bőséges helyet biztosít értékes gyűjteményének stílusos bemutatásához. Minden egyes szivar megtalálja a neki megfelelő helyet, miközben a humidor speciális szerkezete optimális légáramlást biztosít - ami elengedhetetlen tényező a szivarok minőségének hosszú távú megőrzéséhez. Az Ebony Humidor kivehető tálcával van felszerelve, amely új szintre emeli a szivarok rendszerezését.

A humidor két különálló elválasztóval rendelkezik: Az egyiket úgy tervezték, hogy szegmentálja a humidor belsejét, lehetővé téve a különböző típusú szivarok elkülönítését. A második elválasztó viszont lehetővé teszi a kivehető tálca pontos rekeszesítését, így rugalmasan elrendezheti szivarjait az Ön preferenciái szerint. Az Ebony Humidor megbízható párásító rendszerrel van felszerelve az egyenletes páratartalom biztosítása érdekében. Ez megkönnyíti a szivarok ideális körülmények közötti érlelését, lehetővé téve azok teljes aromájának kibontakozását.

Az Ebony Humidor magasfényű kivitelben nemcsak a szivarrajongók lenyűgöző kiegészítője, hanem különleges alkalmakra is kiváló ajándék. Legyen szó születésnapi ajándékról, évfordulós ajándékról vagy az elismerés jelképéről, ez a humidor egyesíti a luxust és az előkelőséget.

Modell:
562241
Nedvességmérővel felszerelt:
nem
Külső borítás:
Máz
Mellékelt elválasztók:
2
Tálcák száma:
1
Anyag:
Fa
Hossz:
360 mm
Szélesség:
275 mm
Magasság:
145 mm
Belső hossz:
315 mm
Belső szélesség:
215 mm
Belső magasság:
10 mm
Súly:
3600 g
Szín:
Fekete, Barna
Márka:
Hauser
EAN kód:
4251886129620
 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (1 Értékelés)
 100% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 12 Nov 2023