Guy Janot Zongora Fekete Lakk Humidor 35 Szivarhoz

Guy Janot Zongora Fekete Lakk Humidor 35 Szivarhoz


-11% Kedvezmény
107 038 Ft
120 612 Ft

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: 2-5 munkanapon belül elérhető

Mennyiség

A Guy Janot a ma kapható legkiválóbb humidorok közül kínál néhányat, amelyek mindegyike egy kis kifinomultságot visz bármelyik otthonba vagy irodába. Talán egyik sem dobja fel a dekorációt nagyobb eleganciával és stílussal, mint a Guy Janot Piano Lacquer Humidor Black 35.

Ez a humidor egy feltűnő fekete lakk zongora kivitelbe öltözött, amely luxust sugároz, bárhol is legyen elhelyezve. Ennek a szépségnek a fedelét kinyitva a rendkívül tartós prémium négyszögletes zsanérok tárulnak fel, amelyek sima mozgást és szilárd érzetet biztosítanak. A belső tér spanyol cédrusfával van kibélelve, és egy elválasztóval együtt ideális környezetet teremt akár 35 Corona méretű szivar számára.

A páratartalom egy rendkívül hatékony Guy Janot párásító segítségével van biztosítva, amely ásványi kőanyagot használ a következetesség és megbízhatóság érdekében. Az ásványi kő alkalmazkodik az éghajlat természetes ingadozásaihoz, így biztosítja a szivarok tökéletes páratartalmát. Az egyetlen szükséges rendszeres karbantartást a desztillált víz hozzáadása jelenti, körülbelül négyhetente.

A Guy Janot Piano Lacquer Humidor Black 35 gyönyörű kialakításával és kiváló páratartalom-szabályozásával olyan kifinomult jelleget kínál, amely még a legigényesebb rajongóknak is tetszeni fog. Nagyszerű választás azok számára, akik egy kompakt humidort szeretnének, amely sokoldalúságot kínál a méret és a szivarok befogadóképessége tekintetében.

Nedvességmérővel felszerelt:
nem
Lakat és kulcs a humidor lezárásához:
nem
Anyag:
Fa
Length:
260
Szélesség:
200 mm
Magasság:
100 mm
Szín:
Fekete
Márka:
Guy Janot
Termékazonosító:
616
EAN kód:
4260564930960
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt