kép 2  kép 3  kép 4  kép 5  kép 6  kép 7  kép 8
Csere fiók az adorini Chianti Medium Deluxe humidorhoz

Csere fiók az adorini Chianti Medium Deluxe humidorhoz


14,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Csere fiók az adorini Chianti Medium Deluxe Humidorhoz
Újítsa meg adorini Chianti Medium Deluxe Humidorját a kiváló minőségű cserefiókunkkal. Ez a fiók elegáns fekete előlappal rendelkezik, amely időtlen esztétikát kölcsönöz humidorjának. A fiók burkolata aromás spanyol cédrusfából készült, amely híres az optimális szivartárolási körülményekről.
A fiók aranyszínű fogantyúja nemcsak funkcionális, hanem egy kis luxust is kölcsönöz az egész humidornak. A fekete előlap és az aranyszínű fogantyú közötti kontraszt vonzó vizuális megjelenést eredményez.
A fiók szellőzőrésekkel van ellátva, amelyek optimális légáramlást biztosítanak, így segítve a szivarok tökéletes állapotban tartását. A szellőzőrések elősegítik a páratartalom egyenletes eloszlását a humidorban, ideális klímát teremtve a szivarok éréséhez.
Ezzel a cserefiókkal nemcsak az adorini Chianti Medium Deluxe Humidor funkcionalitását őrizheti meg, hanem a megjelenést is testre szabhatja az Ön preferenciái szerint. Élvezze ennek a cserefióknak a precíz kivitelezését, a kiváló minőségű anyagokat és az átgondolt kialakítást, amely tökéletesen klimatizált helyet biztosít a szivarok tárolásához.

Modell:
2196
Anyag:
Fa
Súly:
217 g
Szín:
Bézs, Fekete
Márka:
Adorini
EAN kód:
4260564932506
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt