Caseti Soleil chrome / black

Caseti Soleil Öngyújtó - Fekete / Króm


5,0 (2 Értékelések)
-28% Kedvezmény
16 394 Ft
23 030 Ft

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 6 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

A Caseti öngyújtók továbbra is világszerte felkeltik azon szivarrajongók figyelmét, akik a márkát a stílus, a funkcionalitás és az érték kombinációja miatt keresik. Azok számára, akik a régi iskola dizájnjára vágynak a fáklyaláng modern kényelmével, a Caseti a Soleil öngyújtót kínálja.

A Caseti Soleil Lighter Black/Chrome klasszikus téglalap alakú, fekete lakk és króm kivitelben. Az öngyújtó oldalán található maratott vonalminta egy csipetnyi art deco jelleget kölcsönöz az elegáns megjelenésnek, így biztosítva, hogy az öngyújtó igazi közönségkedvenc legyen.

Amint felcsapja a fedelet és megnyomja a gyújtáskapcsolót, az öngyújtó egy letűnt korszak előtti tisztelgésből egy csúcstechnológiás szivargyújtó géppé válik. Egyetlen sugárlángú fáklya biztosítja az összes tűzerőt, amire szüksége van ahhoz, hogy mindenféle időjárási körülmények között meggyújthassa kedvenc szivarjait. A butánnal való újratöltés egyáltalán nem vesz igénybe időt, és az üzemanyagszint-ablaknak köszönhetően pillantást vethet az üzemanyagszintre. A régi öngyújtókkal ellentétben itt nem kell tűzkövet cserélni. Ez aztán az alacsony karbantartási igény.

Akár a régit, akár az újat kedveli, a Caseti Soleil öngyújtó egy kortalan csoda, amely mindent megad Önnek, amire szüksége van ahhoz, hogy pihenjen és élvezze minden egyes szivarozós kalandját. Tehát ne csak élvezze a pillanatot. Caseti a pillanatot.

EAN kód:
4031872281415
További:
Egyik sem
Pipázókra optimalizált:
nem
Bevonat:
Krómozott
Üzemanyag ablak:
nem
Méretek:
13 mm x 35 mm x 62 mm
Üzemanyag:
Butángáz
Lángok száma:
1
Termék súlya:
77 g
Készült:
Fém
Szín:
Fekete
Láng technológia:
Jet láng
Márka:
Caseti

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (2 Értékelések)
 100% (2 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 04 Feb 2024
 17 Aug 2019