Adorini Elválasztó Címke Csíptető Fém Adorini Elválasztó Címke Csíptető Fém kép 2
Adorini Elválasztó Címke Csíptető Fém

adorini címkeklipsz fém arany


4,2 (5 Értékelések)
1,50 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Ha Ön is olyan, mint sok szivarrajongó, akkor mindenféle szivar van elrejtve a humidorjában. Bár nagyszerű, hogy sokszínű szivarválasztékkal rendelkezik, a számon tartásuk frusztráció forrása lehet. Az adorini innovatív szakértői egy egyszerű, mégis hihetetlenül hatékony megoldással válaszolnak a problémára: Az adorini Label Clips Metal.
br> Ezek a fémcsipeszek könnyedén csatlakoztathatók az adorini M és L méretű humidorjainak bármely cédrus válaszfalához, azonnali megoldást kínálva a szivarszervezési igényeknek. Az elegáns aranyszínű kivitelnek köszönhetően a klipszek professzionálisabb megjelenést kölcsönöznek, amely ideális az irodában, a golfklubban, a társalgókban vagy más kereskedelmi környezetben.
br> Minden klipszben van hely az egyedi címkék számára, így csak írjon vagy nyomtasson ki egy címkét, helyezze be, és már kész is! Ez az! Ön dönti el, hogyan kívánja felcímkézni a szivarokat, akár márka, méret, dobozkód, ár, vásárlás dátuma, burkolat típusa, erősség, kóstolási jegyzetek, vagy bármilyen más módon, ami eszébe jut a szivarok leírására. Folyamatosan változó szivarokkal rendelkezik? Nem probléma. Bármikor kicserélheti a címkéket. Az Adorini's Label Clips Metal a szükséges rugalmasságot a keze ügyébe adja.

Szín:
Arany
Márka:
Adorini
EAN kód:
4260128729207

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 4,2/5   (5 Értékelések)
 80% (4 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 20% (1 Értékelés)
 23 Feb 2022
 22 Apr 2021
 11 Mar 2021
 04 Mar 2021
 09 Jul 2020