kép 2
adorini címkeklipsz fém ezüst

adorini címkeklipsz fém ezüst


1,90 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Ha Ön is olyan, mint sok-sok más szivarrajongó, akkor mindenféle szivar van a humidorjában. Bár nagyszerű, hogy változatos szivarválasztékkal rendelkezik, frusztráló lehet mindegyiket nyomon követni. Az adorini innovatív szakértői egy egyszerű, de hihetetlenül hatékony megoldással válaszolnak erre a problémára: az adorini Label Clips Metal.
Ezek a fém csipeszek könnyen rögzíthetők az M és L méretű adorini humidorok bármelyik cédrusfa elválasztójához, és azonnali előnyt jelentenek Önnek a szivarszervezésben. Elegáns ezüstszínű kivitelükkel a klipszek professzionális megjelenést kölcsönöznek, amely ideális az irodában, a golfklubban, a társalgókban vagy más üzleti környezetben.
Minden klipszben van hely az egyedi címkék számára, így egyszerűen írjon vagy nyomtasson egy címkét, helyezze be, és már kész is! Ennyi! Ön dönti el, hogyan kívánja címkézni a szivarokat - akár márka, méret, dobozkód, ár, vásárlás dátuma, burkolat típusa, erősség, ízek vagy bármilyen más szempont szerint. Folyamatosan változó szivarválasztékkal rendelkezik? Az sem probléma. A címkéket bármikor megváltoztathatja. Az adorini Label Clips Metal címkekapcsokkal a szükséges rugalmasságot a keze ügyében tarthatja.

Modell:
11324
Szín:
Ezüst
Márka:
Adorini
EAN kód:
4260564933255
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt