Rozsdamentes Acél Flaska 180ml

Rozsdamentes Acél Flaska 180ml


5,0 (1 Értékelés)
-15% Kedvezmény
6 257 Ft
7 431 Ft

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

Könnyű élvezni egy szivart egy itallal, amikor otthon vagy a helyi szivarszalonban pihen, azonban amikor úton van, ez nem biztos, hogy ilyen egyszerű. Itt jön a képbe egy megbízható ivóflaska. A hordozhatóság érdekében méretezett és formázott Rezsdamentes acél flakon 180ml egy sokoldalú csípőlombik, amely ideális minden kalandhoz.

Ez a közepes méretű 180ml-es csípőlombik csiszolt rozsdamentes acélból készült, amely stílusos és tartós opciót biztosít, amely könnyen elfér a zsebében, aktatáskájában vagy akár a golftáskájában. A karcsú és modern megjelenés rengeteg helyet hagy a személyes gravírozáshoz.

A kupak-kímélőnek köszönhetően mindig tudni fogja, hogy pontosan hol található a kupak. Egy csuklós kar tartja a kupakot a flaskához rögzítve, így az soha nem fog félrecsúszni, miközben egy italt élvezel. A flaska emellett könnyen tisztítható, és számos más flaskával ellentétben nincsenek bőr- vagy szövetborítások, amelyek egyébként elszíneződhetnek vagy megsérülhetnek.

A forma és a funkció keveréke, valamint a megfizethető ár teszi a rozsdamentes acélból készült 180 ml-es flaskát egy mindenre kiterjedő klasszikussá, amelyre bármikor és bárhol számíthat. Nagyszerű ajándék, különösen esküvői partikra vagy harisnyakötelesnek.

Szín:
Króm
EAN kód:
4260384977008
Anyag:
Rozsdamentes acél
Márka:
Hauser
:
Ezüst

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (1 Értékelés)
 100% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 31 Jan 2020