kép 2  kép 3  kép 4
Caseti szivarvágó króm és fekete bélelt

Caseti szivarvágó króm és fekete bélelt


-10% Kedvezmény
54,00 €
60,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 2 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron


Caseti szivarvágó



Emelje fel szivaros rituáléját a Caseti Cigar Cutterrel, egy gyönyörű, kétpengés vágóval, amely zökkenőmentesen ötvözi a kifinomultságot és a funkcionalitást. Ez a vágógép fényes króm és fekete kivitelben, bélelt mintával rendelkezik, ami tükrözi a Párizsból származó finom kézműves munkát és designt.


  • **Prémium kivitelezés:** Az elegáns kialakítás, amely a pengehosszabbításhoz kioldó mechanizmussal rendelkezik, a Caseti minőségi kézműves munkáját mutatja be.

  • **Elegáns színkombináció:** A fényes króm és fekete színösszeállítás, valamint a bélelt minta egy kis csillogást kölcsönöz a szivaros kiegészítőknek.

  • **Kompakt méretek:** A 7 x 4 x 0,8 cm-es méretekkel és a 2,4 cm-es nyitási átmérővel ez a vágó minden népszerű szivarformátumot befogad.

  • **Caseti logó:** A Caseti logó büszkén díszíti az előlapot, jelezve a stílus és a precizitás iránti elkötelezettséget.

  • **Bársony tasak és ajándékcsomagolás:** Ez a szivarvágó a karcmentes tárolás érdekében bársony tasakkal van ellátva, és egy vonzó díszdobozban kerül bemutatásra.



Tapasztalja meg a szivarvágás művészetét a Caseti szivarvágóval - a párizsi design és a legmodernebb funkcionalitás keveréke.


Modell:
287030
Vágótípus:
Dupla pengés vágó
Pengék száma:
2
Anyag:
Rozsdamentes acél
Length:
70
Szélesség:
40 mm
Magasság:
8 mm
Súly:
84 g
Szín:
Króm
Márka:
Caseti
EAN kód:
4031872287035
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt