Avo Uvezian Humidor Vavona Root Kicsi Avo Uvezian Humidor Vavona Root Kicsi  kép> 2 Avo Uvezian Humidor Vavona Root Kicsi  kép> 3 Avo Uvezian Humidor Vavona Root Kicsi  kép> 4 Avo Uvezian Humidor Vavona Root Kicsi  kép> 5
Avo Uvezian Humidor Vavona Root Kicsi

Avo Uvezian Humidor Vavona Root Kicsi


318 013 Ft

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

Avo Uvezian, aki mindig szívesen mesélt rendkívüli életéről, a szivaripar egyik legkülönlegesebb, legkedveltebb szivaros embere volt. Akár a zongora billentyűit csiklandozta, akár a népszerű Avo szivarok egyikét kínálta, Avo valóban nagy személyiség volt. Ezért hát úgy illik, hogy legyen egy humidor, amelynek személyisége megegyezik az emberével: Az Avo Uvezian Vavona Root Humidor Small.

Ez a kincs kitűnik a többi közül a gyönyörű lakkozott vavona gyökér kivitelével. A Vavona gyökér vagy burl a rendkívül kívánatos vörösfenyőből származik. Kivételes megjelenése elegáns kiegészítője bármely szobának vagy irodának, és fényűző belseje okoume-ból, egy egzotikus afrikai fából készült, amely szinte semmilyen illatot nem bocsát ki. Ezáltal a szivarokat nem befolyásolja más, aromásabb fák illata.

Avo Cigar Master párásítója könnyen felszerelhető a fedél aljára, és egyenletes páratartalmat biztosít akár 50 korona méretű szivar számára, amelyeket a mellékelt három elválasztó segítségével rendszerezve tarthat. A négyszögletes zsanérok és a kétéves garancia teszi teljessé a csomagot, így az Avo Uvezian Vavona Root Humidor Small ideális választás mind az Avo rajongók, mind a pazar asztali párásítót kereső szivarrajongók számára.

Mellékelt elválasztók:
3
Tálcák száma:
1
Lakat és kulcs a humidor lezárásához:
nem
Anyag:
Fa
Anyag a furnéren belül:
spanyol cédrus
Anyag a furnéren kívül:
Bog fa
Szín:
Barna
Márka:
AVO
Garancia:
24 hónap
EAN kód:
4260412683055
 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt