Zino utazó humidor puha fekete bőrből

Zino utazó humidor puha fekete bőrből


-11% Kedvezmény
138 833 Ft
156 041 Ft

Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 1 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

Zino Davidoff többet tett a szivarozás örömének elterjesztéséért a világon, mint talán bárki más előtte vagy azóta. Öröksége a nevét viselő márka számos termékén keresztül folytatódik. Az egyik ilyen alkotás, a Zino Travel Humidor Soft Leather Black ideális az úton lévő szivarbarátok számára, és méltó tisztelgés a szivarvilág legnagyobb nagykövete előtt.

A humidor puha, valódi fekete bőrből készült külseje stílusos szivarszállító megoldást jelent, amely szemre és tapintásra is kellemes. A kényelmes, pattintós záródású bőrfül tartja biztonságosan rögzítve a humidort, így a fül könnyen felemelhető, hogy feltáruljon a masszív, fával bélelt belső tér, amely könnyedén elbír 10-12 szivart.

A belső tér két rekeszre van osztva, amelyeket a Zino önszabályozó párásító számára kialakított helytartó választ el. Ez a párásító egység egyenletes 70-72%-os páratartalomban tartja a szivarokat, így soha nem kell aggódnia a szivarok állapota miatt. Még páratartalom-mérőt sem kell használnia! Csak használja a mellékelt pipettát a gyors és egyszerű feltöltéshez, és már mehet is! Ilyen egyszerű!

Akár egy hosszabb utazáshoz, akár egy kicsi, de elegáns asztali humidornak szánja, a Zino Travel Humidor Soft Leather Black egy kiváló választás, amely sokoldalúságot biztosít Önnek, hogy bárhol és bármikor élvezhesse szivarjait.

Mit szeretünk
  • Valódi bőr borítás. - Záró mechanizmus.
Amit nem szeretünk
  • Fizetsz a márkáért.
Nedvességmérő:
Egyik sem
Lakat és kulcs a humidor lezárásához:
nem
Anyag:
Bőr
Anyag a furnéren belül:
cédrusfa
Anyag a furnéren kívül:
Bőr
Méretek:
50 mm x 240 mm x 220 mm
Súly:
0,6 kg g
Szín:
Fekete
Márka:
Zino
EAN kód:
7623500185669

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt