Xikar lighter Element Double Jet - gunmetal Xikar lighter Element Double Jet - gunmetal Xikar lighter Element Double Jet - gunmetal Xikar lighter Element Double Jet - gunmetal Xikar lighter Element Double Jet - gunmetal
Xikar lighter Element Double Jet - gunmetal

Xikar Element Öngyújtó Kettős Lánggal - Gunmetal


4,0 (6 Értékelések)
-14% Kedvezmény
38 622 Ft
45 322 Ft

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 6 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

A Xikar következetesen bizonyítja, hogy ideális forrás azok számára, akik minőségi szivaros kiegészítőket keresnek, amelyek az ergonomikus, felhasználóbarát kialakítást ötvözik a kortárs stílussal. Azok számára, akik egy megbízható öngyújtót szeretnének egy csomó személyiséggel, a Xikar Element Dual Flame öngyújtó egy nyerő választás.

A rajongók kedvence, a Xikar Element Dual Flame öngyújtó a figyelmet a karcsú páncélmetál kivitelével hívja fel magára, amely tökéletesen kiemeli az öngyújtó íveit, amelyek mind a szemnek, mind az érintésnek kellemesek. Ez a szépség biztosan felnő az alkalomhoz, függetlenül attól, hogy hivatalos vagy alkalmi a helyzet.

Ez a jól megmunkált öngyújtó kettős fáklyarendszerrel rendelkezik, amely a hüvelykujj egyszerű megnyomásával gyullad meg. Ez a sima kioldó művelet gyújtás közben visszahúzza a védőburkolatot, amely használaton kívül a gyújtót törmelékmentesen tartja. A tűpontos lángok az öngyújtó alján található kényelmes állítókerékkel állíthatók. A bután üzemanyagszintet is bármikor ellenőrizheti az oldalra szerelt üzemanyagszint-ablak segítségével. Az öngyújtó még egy kihajtható 9 mm-es lyukasztóval is rendelkezik. A Xikar csapata mindenre gondolt.

Ez a közönségkedvenc öngyújtó biztosan mosolyt csal az arcára minden egyes alkalommal, amikor használatba veszi. Kifogástalan lángszabályozást, kényelmes tapintást és megbízhatóságot nyújt, a Xikar Element Dual Flame öngyújtó Gunmetal minden tekintetben győztes.

Magasság:
16 mm
Márka:
Xikar
Szín:
Gun-metal
EAN kód:
813463015845
Mélység:
70 mm
Termékazonosító:
1550gm

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 4,0/5   (6 Értékelések)
 50% (3 Értékelések)
 33% (2 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 17% (1 Értékelés)
 20 Apr 2024
 05 Jul 2020
 03 Feb 2020
 16 Nov 2011
 20 Mar 2011