kép 4  kép 5  kép 6
kép 4

Távirányító az adorini Roma, Portofino és Capri humidor szekrények világításához


18,00 €

Elérhetőség: Azonnal / raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Távirányító az adorini Roma, Portofino és Capri szekrényes humidorok LED világításához
Fokozza adorini Roma, Portofino vagy Capri szekrényes humidorjának hangulatát a LED-es világításhoz való távirányítónkkal. Ez a távirányító kényelmesen vezérli a világítást, hogy stílusosan mutassa be értékes szivarjait.
A csomagban található egy csatlakozókábel az egyszerű telepítéshez. A távirányítóhoz tartozó gombelemet már tartalmazza, így azonnal aktiválhatja világítási rendszerét.
A távirányító kiemelkedik felhasználóbarát és magától értetődő funkcióival. Könnyedén, 9 különböző fokozatban tompíthatja a fényt a humidorban a tökéletes hangulat megteremtése érdekében. Ezenkívül a pulzáló funkciót is beépítettük, hogy lenyűgöző vizuális hatást hozzon létre és felhívja magára a figyelmet.
Nemcsak a fényt tompíthatja, hanem a be- és kikapcsolási funkciót is kényelmesen vezérelheti a távirányítóval. Alternatívaként a fény be- és kikapcsolása közvetlenül magán a szekrényen is lehetséges, így maximális rugalmasságot biztosít Önnek.
Bővítse az adorini humidorjának világítása feletti irányítást ezzel a praktikus távirányítóval, és teremtsen lenyűgöző bemutatót szivargyűjteményének.

Modell:
10167
Szín:
Sokszínű
Márka:
Adorini
EAN kód:
4260564932629

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt