kép 2  kép 3  kép 4
Caseti öngyújtó Soleil chrome carrè

Caseti öngyújtó Soleil chrome carrè


-28% Kedvezmény
42,00 €
59,00 €

Elérhetőség: 2-5 munkanapon belül elérhető

Mennyiség


Caseti Soleil kollekció - króm öngyújtóA Caseti Jet öngyújtó a Soleil kollekcióból egy kiváló kiegészítő az igényes szivarrajongók számára. A Párizsban tervezett öngyújtó az eleganciát és a stílust testesíti meg. A gyönyörű, Carrè-mintával díszített, texturált felület egyedülálló tapintási élményt nyújt.

Főbb jellemzők:
  • **Újratölthető és állítható láng:** Ez a kifinomult öngyújtó újratölthető, lehetővé téve a láng pontos beállítását az alján. A szivarrajongók kiválaszthatják a szivarjukhoz ideális gyújtást.


  • **Átlátszó gázszint ablak:** A beépített átlátszó ablak lehetővé teszi a gázszint kényelmes nyomon követését, így biztosítva, hogy időben újratöltsön, és mindig készen álljon az élvezetes pillanatokra.


  • **Gyújtásvédelmi fedél:** Az öngyújtó gyújtásvédelmi fedéllel van ellátva, amely védelmet nyújt a külső behatások ellen. Ez nem csak a biztonságot garantálja, hanem az öngyújtó élettartamát is meghosszabbítja.


  • **Caseti logó:** Az öngyújtó elején büszkén látható a Caseti logó, amely a minőség és a márkaismertség szimbóluma.


  • **Kompakt méretek és könnyű súly:** A 6 x 3,5 x 1 cm-es méretekkel és 73 grammos tömeggel a Caseti Jet öngyújtó rendkívül hordozható és praktikus az útközbeni használathoz.**A Casetiről:** A Caseti exkluzív kiegészítőket képvisel, és azzal a céllal alapították, hogy a legmagasabb minőséget vonzó dizájnnal ötvözze. A márka nagy hangsúlyt fektet a precizitásra és a részletekre való odafigyelésre, ami minden egyes termékükön megmutatkozik. Kiváló stílusérzékkel a Caseti olyan termékeket kínál, amelyek világszerte felülmúlják a szivarrajongók elvárásait.

A Caseti Jet öngyújtó a Soleil kollekcióból megtestesíti a kifinomult ízlést és a tökéletességre való törekvést, amelyről a márka ismert. Kényeztesse magát ezzel az elegáns öngyújtóval a páratlan szivarélményért.


Láng típus:
Jet láng
Lángok száma:
1
Üzemanyag:
Butángáz
Felület:
Csiszolt
Gázszint ablak:
igen
Szín:
Króm
Márka:
Caseti
EAN kód:
4031872281422

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
Senki nem írt még véleményt