Caseti Szivargyújtó - Króm kép 2 Caseti Szivargyújtó - Króm kép 3 Caseti Szivargyújtó - Króm kép 4 Caseti Szivargyújtó - Króm kép 5
Caseti Szivargyújtó - Króm kép 2

Caseti Szivargyújtó - Króm


5,0 (1 Értékelés)
21 509 Ft

Elérhetőség: Azonnal / raktáron - Csak 3 darab van raktáron 3-5 munkanapon belül kapja meg a küldeményt

Mennyiség

Utolsó tételek a raktáron

A Caseti napról napra egyre több hűséges követőre tesz szert, köszönhetően a márka jól elkészített és csodálatosan stílusos kiegészítőinek széles választékának. A kifinomult formatervezést jó ár-érték aránnyal ötvöző Caseti különösen azok kedvence, akik megbízható szivargyújtót keresnek. A tökéletes példa erre a Caseti Cigar Lighter Chrome.

Az öngyújtó csillogó krómozott felületével hívja fel magára a figyelmet, amelyet egy jellegzetes, finom vonalakból álló minta egészít ki. A lekerekített sarkok és a karcsú profil teszi teljessé a kifinomult klasszikust, amely alkalomtól függetlenül telitalálatnak bizonyul.

A fedél felcsapásával és a gomb megnyomásával egyetlen sugárláng indul be. Az öngyújtó piezoelektromos kvarcgyújtó rendszert használ, amely szélálló fáklyalángot biztosít, hogy szinte bármilyen időjárási körülmények között könnyedén meggyújthassa a szivarokat. Egy pillantás az üzemanyagszint-ablakra megmutatja, mikor van itt az ideje a feltöltésnek. A legjobb az egészben, hogy az öngyújtó tartalmaz egy beépített 7 mm-es szivarszúró-vágót, így minden, amire szüksége van, egyetlen kompakt csomagban található.

A Caseti Cigar Lighter Chrome elegáns választás minden szivarbarát számára, aki olyan öngyújtót szeretne, amelyre büszke lehet, függetlenül attól, hogy hol és mikor adódik alkalom egy szivar meggyújtására. A mellékelt díszdobozban az öngyújtó fantasztikus ajándék lehet annak a különleges valakinek.

EAN kód:
4031872281101
Szín:
Ezüst
További:
Szivar lyukasztó (egy méret)
Márka:
Caseti
Gáz:
Butángáz
Lángok:
1
Alkalmas pipázóknak:
nem
Anyag:
Fém
Gázszint ablak:
igen
Súly:
71 g
Méretek:
12 mm x 36 mm x 68 mm
Láng technológia:
Jet láng
Bevonat:
Krómozott

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

 Vásárlói értékelések és vélemény
 5,0/5   (1 Értékelés)
 100% (1 Értékelés)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 0% (0 Értékelések)
 26 Jan 2021